ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΟΕΔΗΝ: Νοσοκομείο αναθέτει νομικές υποθέσεις στο δικηγορικό γραφείο του πατέρα της Αν. Διοικήτριας

Μετά την καταγγελία για «προνομιακή μεταχείριση της Διοικήτριας του Νοσοκομείου-φάντασμα της Πάτρας (Νοσοκομείο Θώρακος)», η ΠΟΕΔΗΝ καταγγέλλει ότι νοσοκομείο της Δυτικής Ελλάδας αναθέτει νομικές υποθέσεις στο Δικηγορικό γραφείο του πατέρα της Αναπληρώτριας Διοικήτριας.

ΠΟΕΔΗΝ: Νοσοκομείο αναθέτει νομικές υποθέσεις στο δικηγορικό γραφείο του πατέρα της Αν. Διοικήτριας

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, μεταξύ άλλων, σε ανακοίνωσή της, «στη Δυτική Ελλάδα δεν είναι μόνο η προνομιακή, προκλητική μεταχείριση της Αν. Διοικήτριας του Νοσοκομείου φάντασμα της Αχαΐας (Νοσημάτων Θώρακος). Σε Νοσοκομείο αναθέτουν με αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου Νομικές Υποθέσεις του Νοσοκομείου, έναντι αμοιβής στο Δικηγορικό γραφείο του πατέρα της Αν. Διοικήτριας με την παρουσία και της ιδίας να ψηφίζει αποφάσεις, αν και απαγορεύεται από τον κωδικό Διοικητικής Διαδικασίας».

Η ΠΟΕΔΗΝ καταφέρεται κατά του αν. υπουργού Υγείας κ. Πολάκη, ο οποίος, όπως αναφέρει η ανακοίνωση «δεν αξιολογεί το έργο των Διοικητών με βάση την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών που προσφέρουν τα Νοσοκομεία που διοικούν, αλλά με το τρόπο που εκφράζονται δημόσια βρίζοντας την ΠΟΕΔΗΝ».