ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Novo Nordisk: Έτρεξε στο Run Greece στην Κρήτη

Στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της Novo Νοrdisk Hellas, η ομάδα «Τρέχουμε για να αλλάξουμε το Διαβήτη» έδωσε το παρόν στο δρομικό γεγονός ¨Run Greece¨ στο Ηράκλειο Κρήτης.

Novo Nordisk: Έτρεξε στο Run Greece στην Κρήτη

Την Κυριακή 29 Απριλίου η ομάδα «Τρέχουμε για να αλλάξουμε το Διαβήτη» συμμετείχε σε όλες τις διαδρομές του αγώνα στο Ηράκλειο Κρήτης, του Αγώνα Δρόμου 10 χλμ. , του Αγώνα Δρόμου 5 χλμ. και του Παιδικού Αγώνα 1 χλμ. Στην ομάδα συμμετείχαν εργαζόμενοι της Novo Nordisk Hellas με επικεφαλής τον Γενικό Διευθυντή της εταιρείας κ. Ολύμπιο Παπαδημητρίου και ο Παγκρήτιος Σύλλογος για το Νεανικό Διαβήτη - ΠΑ.ΣΥ.ΝΕ.Δ.

Ο Γενικός Διευθυντής της εταιρείας κ. Ολύμπιος Παπαδημητρίου δήλωσε:

«Η συμμετοχή μας στο δρομικό γεγονός ¨Run Greece¨ στο Ηράκλειο Κρήτης, προκύπτει από την ανάγκη να ευαισθητοποιήσουμε και να ενημερώσουμε το γενικό πληθυσμό για το Σακχαρώδη Διαβήτη και να επικοινωνήσουμε το μήνυμα, ότι η πρόληψη και η ρύθμισή του είναι δυνατό να επιτευχθούν με 3 επιλογές:

1. Αξιολογώντας τον κίνδυνο εμφάνισης διαβήτη από μια απλή εξέταση,

2. Υιοθετώντας την υγιεινή διατροφή και

3. Εντάσσοντας στην καθημερινότητά μας την άσκηση».

Η Διευθύντρια Εταιρικών Υποθέσεων της Novo Nordisk Hellas κυρία Μαίρη Καραγεώργου με αφορμή τον αγώνα του Ηρακλείου Κρήτης δήλωσε: «Η εταιρεία μας, στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης συμμετέχει στο δρομικό γεγονός ¨Run Greece¨ στο Ηράκλειο Κρήτης. Σκοπός μας είναι να βελτιώσουμε την πρόληψη και να προάγουμε την έγκαιρη διάγνωση στο Σακχαρώδη Διαβήτη. Θα συνεχίσουμε μέσα στο 2018 να εντείνουμε τις προσπάθειες μας τόσο προς στο ευρύ κοινό όσο και στους θεσμούς προκειμένου να αντιμετωπιστεί προληπτικά και αποτελεσματικά η ασθένεια του Σακχαρώδη Διαβήτη».

Σχετικά με την Novo Nordisk

Η Novo Nordisk είναι μια εταιρεία με παγκόσμια παρουσία στον τομέα της υγείας και με περισσότερα από 90 χρόνια καινοτομίας και πρωτοπορίας στη θεραπεία του διαβήτη. Με έδρα τη Δανία, απασχολεί περίπου 42.000 εργαζόμενους σε 77 χώρες ενώ τα προϊόντα της κυκλοφορούν σε περισσότερες από 165 χώρες.

Διαβάστε ακόμη:

9ος Ποσειδώνιος Ημιμαραθώνιος: Η ομάδα της Novo Nordisk έτρεξε για να αλλάξει το διαβήτη

Η Novo Nordisk έτρεξε και στη Θεσσαλονίκη για να αλλάξει το διαβήτη...

Σακχαρώδης διαβήτης τύπου 2: Έγκριση από την ΕΕ σε θεραπεία ενηλίκων



Novo Nordisk: Οδηγίες ασφαλείας της πένας NovoPen Echo για διαβητικούς

Διαβήτης: Παγκόσμιος διαγωνισμός καινοτομίας για ψηφιακές λύσεις σε ασθενείς