ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Συνάντηση καρκινοπαθών με τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Σειρά επαφών με τους Αρχηγούς των πολιτικών κομμάτων έχει δρομολογήσει η Ελληνική Ομοσπονδία Κατά του Καρκίνου, προκειμένου να τους ενημερώσει για τα μείζονα ζητήματα των ασθενών. Θέματα που συνδέονται με τις θέσεις της, αλλά και με την πολιτική φαρμάκου, γενικότερα υγειονομικά ζητήματα καθώς και με ελλείψεις φαρμάκων από την αγορά.

Συνάντηση καρκινοπαθών με τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Ήδη η ΕΛΛΟΚ έχει δρομολογήσει συναντήσεις με τον Υπουργό Υγείας, τους πολιτικούς αρχηγούς, και τις αρμόδιες κοινοβουλευτικές επιτροπές.

Στο πλαίσιο των ανωτέρω συναντήσεων, το Δ.Σ. της ΕΛΛΟΚ συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη, τη Τρίτη 22 Μαΐου.

Όπως σχολιάζει ειδικότερα η ΕΛΛΟΚ «Ενημερώσαμε τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας για το έργο, τις δράσεις και τους στόχους της ΕΛΛ.Ο.Κ., για τις παρεμβάσεις μας σε θέματα πολιτικών υγείας και τα θέματα που απασχολούν τους ασθενείς και τους επιβιώσαντες. Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και το επιτελείο του άκουσαν με ενδιαφέρον τα θέματα που αναπτύξαμε και πιστεύουμε ότι θα έχουμε σύντομα ενημέρωση για τις θέσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη πολιτική υγείας για τον καρκίνο».

Διαβάστε ακόμη:

Παράνομο κύκλωμα φαρμάκων: Οργισμένη η ΕΛΛΟΚ - Καταδικαστικοί ΦΣΑ, ΕΙΝΑΠ & ΠΑΣΥΝΟ ΕΣΥ



Ξανθός για το παράνομο κύκλωμα φαρμάκων: Κρίσιμη πολιτική μας η ορθολογική συνταγογράφηση

ΕΛΛΟΚ: Οι καρκινοπαθείς ζητούν επειγόντως στρατηγικό σχέδιο & ένταξη της πρόληψης στην ΠΦΥ

Βόμβα Μητσοτάκη: Εξαγγελίες για κατ' οίκον διανομή φαρμάκων σε καρκινοπαθείς & ΑμεΑ