ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Νέο τμήμα ΤΕΠ στην Ηγουμενίτσα & νέος μαγνητικός τομογράφος στο νοσ. Φιλιατών

Την Ηγουμενίτσα επισκέφθηκε την Παρασκευή 1 Ιουνίου ο Αν. Υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, για τα εγκαίνια του νέου Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ) στην περιοχή, παρουσία του ΓΓ του Υπ. Υγείας Γ. Γιαννόπουλου, του Διοικητή της 6ης ΔΥΠΕ Π. Νικολόπουλου και του Βουλευτή Θεσπρωτίας του ΣΥΡΙΖΑ Μ. Κάτση.

Νέο τμήμα ΤΕΠ στην Ηγουμενίτσα & νέος μαγνητικός τομογράφος στο νοσ. Φιλιατών

Με την ευκαιρία αυτή ο Αν. Υπουργός προγραμμάτισε επίσκεψη στο Κέντρο Υγείας Γ.Ν. Φιλιατών, για να βρεθεί και να συνομιλήσει, από κοντά με τη Διοίκηση και το προσωπικό της μονάδας, να καταγράψει τις τυχόν δυσχέρειες στο δύσκολο έργο τους και να εκτιμήσει την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας προς τους πολίτες της περιοχής. Είναι πεποίθηση άλλωστε του Π. Πολάκη, αλλά και όλης της πολιτικής ηγεσίας του Υπ. Υγείας, ότι μετά τα πρώτα δύσκολα χρόνια που έπρεπε να σταματήσει η περιδίνηση και να αναταχθεί το σύστημα Δημόσιας Υγείας, έχουμε μπει πλέον στην περίοδο της αναβάθμισης της ποιότητας των υπηρεσιών υγείας που οφείλει να παρέχει το σύστημα σε όλους ανεξαιρέτως τους πολίτες.

Στο πλαίσιο αυτό και από τη συζήτηση που εκτυλίχτηκε με το προσωπικό στο Νοσοκομείο των Φιλιατών, ο Αν. Υπουργός δεσμεύτηκε για την προμήθεια σύγχρονου μαγνητικού τομογράφου, καθώς και τη μεταφορά αξονικού τομογράφου από το ΓΝ Χατζηκώστα των Ιωαννίνων. Τα δύο αυτά ιατρικά μηχανήματα θα αναβαθμίσουν τη λειτουργία της μονάδας και των υπηρεσιών που προσφέρει, θα απαλλάξουν τους ασθενείς της περιοχής από τη βάσανο των αναγκαίων μετακινήσεων και θα βάλουν άλλο ένα λιθαράκι στο χτίσιμο ενός αξιόπιστου και ποιοτικού συστήματος Δημόσιας Υγείας.

Διαβάστε ακόμη:

Πολάκης: Συνεχίζουμε τη μάχη για μία δημόσια υγεία αντάξια των κόπων των πολιτών



Πολάκης για τη διαφθορά στην υγεία: Ακόμη και σήμερα δρουν πολλά τρωκτικά

Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης: Εγκαινιάστηκε το ψυχιατρικό τμήμα