ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τριάντα εργαζόμενοι της MSD καθάρισαν την παραλία Αλίμου

Τριάντα εργαζόμενοι της MSD καθάρισαν την παραλία Αλίμου

Ξεχωριστή θέση στις καρδιές των εργαζομένων της φαρμακευτικής εταιρίας MSD κατέχουν το πνεύμα και οι ενέργειες εθελοντισμού και υλοποιούνται στο πλαίσιο του ευρύτερου οράματος της εταιρίας για την Ελλάδα:«Engaging Society to make a difference for better life».

Ειδικότερα, την Παρασκευή 8 Ιουνίου οι εθελοντές της MSD καθάρισαν την παραλία του Αλίμου (B’ Αλίπεδο) σε μια προσπάθεια στήριξης της τοπικής κοινότητας αλλά και προστασίας του περιβάλλοντος. Η ενέργεια ήταν αποτέλεσμα της συνεργασίας της ομάδας εθελοντισμού και του τμήματος Ογκολογίας της MSD.

Οι εθελοντές της MSD καθάρισαν την παραλία και μέσα σε σχεδόν τρεις ώρες παρέδωσαν στους εκπροσώπους του Δήμου τρεις μεγάλες σακούλες με απορρίμματα. Ο μεγαλύτερος όγκος απορριμμάτων ήταν αποτσίγαρα και πλαστικά καλαμάκια, γεγονός που αναδεικνύει την ανάγκη για τόνωση της περιβαλλοντικής συνείδησης του ευρύτερου κοινού. Η προσπάθεια της MSD για την προστασία της υγείας και του περιβάλλοντος έρχεται να προστεθεί σε ένα σύνολο ενεργειών που υλοποιεί o δήμος Αλίμου με αποδέκτη την τοπική κοινωνία.

Στο τέλος της δράσης η Αντιδήμαρχος Αλίμου, κυρία Μαίρη Ανανιάδου απένειμε σε όλους τους εθελοντές τιμητικό έπαινο και τους ευχαρίστησε για τη συμμετοχή τους. Οι άνθρωποι της MSD υποσχέθηκαν να συνεχίσουν την ενεργό συνεργασία με τον Δήμο Αλίμου με σκοπό να συνδράμουν και σε άλλες μελλοντικές δράσεις.

Διαβάστε ακόμη:

 MSD: Πλούσιος ο απολογισμός εθελοντισμού στο πρώτο τρίμηνο του 2018

Best of DPG network

PlusQueen