ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Συγκέντρωση ΠΟΕΔΗΝ στο υπουργείο Οικονομικών την Παρασκευή 6/7

Έπειτα από τη συμβολική κατάληψη της εισόδου του υπουργείου Οικονομικών τη Δευτέρα 25/6/2018, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ) ανακοίνωσε νέες κινητοποιήσεις για την ερχόμενη Παρασκευή 6/7/2018.

Συγκέντρωση ΠΟΕΔΗΝ στο υπουργείο Οικονομικών την Παρασκευή 6/7

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ, την Παρασκευή 6 Ιουλίου και ώρα 7 το πρωί, συνδικαλιστικά στελέχη και εργαζόμενοι θα συγκεντρωθούν έξω από το υπουργείο Οικονομικών στο Σύνταγμα.

Αίτημα της ΠΟΕΔΗΝ αποτελεί η συζήτηση με τον υπουργό Οικονομικών, κ. Τσακαλώτο, με θέμα τα μείζονα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι δημόσιες υπηρεσίες υγείας και πρόνοιας, καθώς και το ΕΚΑΒ. Τα θέματα αυτά επρόκειτο να εκτεθούν στον υπουργό στο πλαίσιο συνάντησης που είχε προγραμματιστεί για την Παρασκευή 29/6 με εκπροσώπους της ΠΟΕΔΗΝ, της ΑΔΕΔΥ και άλλων ομοσπονδιών του δημοσίου, ωστόσο η συνάντηση ακυρώθηκε.

«Οι συγκεντρώσεις μας στο κτίριο των υψηλών πρωτογενών πλεονασμάτων θα πυκνώσουν. Ο υπουργός Οικονομικών δεν μπορεί να κρύβεται από τους εκλεγμένους εκπροσώπους δεκάδων χιλιάδων εργαζομένων στα νοσοκομεία, τα κέντρα υγείας, την πρόνοια, το ΕΚΑΒ» υπογραμμίζει στην ανακοίνωσή της η ΠΟΕΔΗΝ.

Διαβάστε επίσης:

Συμβολική κατάληψη ΠΟΕΔΗΝ και ΑΔΕΔΥ έξω από το υπουργείο Οικονομικών