ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη «ταξιδεύει» με την «Ελπίδα»

Μια ξεχωριστή συναυλία αφιερωμένη στα παιδιά της «Ελπίδας» θα δώσει η σπουδαία ερμηνεύτρια Άλκηστις Πρωτοψάλτη στο Θέατρο Ηρώδου Αττικού στις 5 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 20.30.

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη «ταξιδεύει» με την «Ελπίδα»

Η καταξιωμένη Ελληνίδα καλλιτέχνις ενώνει για πρώτη φορά τη φωνή της με τον Σύλλογο Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «Ελπίδα», μετά την ανακήρυξή της σε «Καλλιτέχνη για την Ελπίδα» από την Πρόεδρο του Συλλόγου, κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη.

orama elpidas S

Σύμμαχος και πολύτιμος αρωγός στη μεγάλη αυτή προσπάθεια της «Ελπίδας» είναι, για ακόμα μία φορά, η Πανελλαδική Οργάνωση Γυναικών «Παναθηναϊκή», η οποία συνδιοργανώνει τη συναυλία.

Στη συναυλία με τίτλο «Ταξιδεύοντας με την ΕΛΠΙΔΑ», η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, εκτός από τον προσωπικό της μουσικό θησαυρό, θα χαρίσει στο κοινό και κάποια από τα τραγούδια που έχει ερμηνεύσει «τιμής ένεκεν» στη γλώσσα των χωρών που την έχουν φιλοξενήσει ανά τον κόσμο, όπως στα αγγλικά, τα γαλλικά, τα ισπανικά, τα αρμένικα, αλλά και στα κινέζικα και τα σουαχίλι!

Μαζί της σε αυτή την περιήγηση χωρίς σύνορα για να στηρίξει τα παιδιά της «Ελπίδας» θα βρίσκεται μια ομάδα επίλεκτων μουσικών, υπό τη διεύθυνση του καταξιωμένου Θωμά Κοντογεώργη, μια ορχήστρα που περιέχει όλα τα μουσικά χρώματα αυτής της ξενάγησης και μουσικές που συμπνέουν με τη μοναδική και χαρακτηριστική φωνή της.