ΕΙΔΗΣΕΙΣ

9th Pharma & Health Conference: Εξελίξεις στην Υγεία μετά την έξοδο από το Μνημόνιο

Το 9o Pharma & Health Conference (#phc18) έχει στόχο να αναδείξει τις προοπτικές στον χώρο της Υγείας μετά την έξοδο από το Μνημόνιο.

9th Pharma & Health Conference: Εξελίξεις στην Υγεία μετά την έξοδο από το Μνημόνιο

Το συνέδριο διοργανώνεται από την Ethos Εvents σε συνεργασία με το portal πολιτικής υγείας και φαρμάκου virus.com.gr, το περιοδικό Pharma & Health Business Magazine και το οικονομικό & επιχειρηματικό portal banks.com.gr και θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 4 Οκτωβρίου στo Divani Caravel.

Στις εργασίες παίρνουν μέρος πολιτικοί και επιστήμονες, εκπρόσωποι φορέων υγείας και συλλόγων ασθενών, φαρμακοποιών και νοσηλευτών, στελέχη επιχειρήσεων και δημοσιογράφοι. Σκοπός είναι να αναδειχθούν οι προτεραιότητες, οι προκλήσεις και τα εμπόδια στην υλοποίηση των μεταρρυθμίσεων που έχει ανάγκη το σύστημα υγείας στη χώρα μας.

Στο πλαίσιο του συνεδρίου θα πραγματοποιηθεί επίσημο πρόγευμα (κλειστή συνάντηση εργασίας) με θέμα: «Η Πολιτική Υγείας μετά το Μνημόνιο».

Στη συνάντηση θα πάρουν μέρος εκπρόσωποι πολιτικών κομμάτων, επιστημονικών και κοινωνικών φορέων, καθώς και στελέχη επιχειρήσεων του κλάδου της υγείας. Βασικός στόχος είναι να τεθούν επί τάπητος η αντιμετώπιση των υφιστάμενων στρεβλώσεων στο σύστημα υγείας, ώστε να βελτιωθούν οι παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους πολίτες και να βελτιωθεί η βιωσιμότητα του συστήματος υγείας.

Θεματολογία:

  1. Πρωτοβάθμια Φροντίδα
  2. Χρηματοδότηση συστήματος υγείας
  3. Φαρμακευτική πολιτική
  4. Νέες τεχνολογίες στην Υγεία

Για αναλυτικές πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε τον επίσημο ιστότοπο του συνεδρίου, καθώς επίσης και τα social κανάλια Facebook, LinkedIn, twitter και YouTube.