ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η Pfizer Hellas Band και ο Διονύσης Σαββόπουλος στην 83η ΔΕΘ

Η εθελοντική ορχήστρα των εργαζομένων της Pfizer Hellas με τη συμμετοχή του κορυφαίου τραγουδοποιού, Διονύση Σαββόπουλου, διοργάνωσαν μία ξεχωριστή μουσική βραδιά για τους επισκέπτες της 83ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου στην κεντρική σκηνή του Αμερικανικού Περιπτέρου.

Η Pfizer Hellas Band και ο Διονύσης Σαββόπουλος στην 83η ΔΕΘ

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της συμμετοχής της Pfizer Hellas ως στρατηγικού χορηγού, στην 83η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Τα μέλη της Pfizer Hellas Band και ο Διονύσης Σαββόπουλος προσέφεραν στο κοινό που κατέκλυσε το χώρο της εκδήλωσης, ένα πρόγραμμα από αγαπημένα τραγούδια μεγάλων Ελλήνων δημιουργών, εμπλουτισμένο με υπέροχα τραγούδια του Διονύση Σαββόπουλου.

Ο κ. Νίκος Χατζηνικολάου, Διευθυντής του Τμήματος Ογκολογίας της Pfizer Hellas αλλά και εμπνευστής και μέλος της ορχήστρας δήλωσε: «Για όλους εμάς, τα μέλη της Pfizer Hellas Band, η παρουσία μας στη 83η Δ.Ε.Θ. ήταν μία ιδιαίτερη στιγμή στο μουσικό μας ταξίδι. Μία στιγμή που αποκτά ακόμα μεγαλύτερη αξία όταν την μοιράζεσαι με έναν καλλιτέχνη σαν τον Διονύση Σαββόπουλο. Θέλω να του εκφράσω τις θερμές ευχαριστίες μου για την τιμή που μας έκανε να είναι μαζί μας».

Εξάλλου να σημειώσουμε ότι η Pfizer Hellas, στο πλαίσιο της συμμετοχής της ως στρατηγικού χορηγού στη ΔΕΘ 2018, ανακοίνωσε τη συνεργασία της με το Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών για την προώθηση της επιστημονικής έρευνας και της καινοτομίας στην Ελλάδα.

Η συνεργασία ανακοινώθηκε επισήμως κατά τη διάρκεια ειδικής εκδήλωσης (EIE) την Κυριακή, 9 Σεπτεμβρίου στο περίπτερο της Pfizer στη ΔΕΘ 2018.

Όπως αναφέρεται στο Μνημόνιο Συνεργασίας, που υπεγράφη από τη Pfizer Hellas και το Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών, η εταιρεία προτίθεται να παρέχει οικονομική στήριξη, υπό τη μορφή ετήσιας επιχορήγησης για την έρευνα και την εκπαίδευση, ώστε να δοθεί η δυνατότητα σε Έλληνες νέους επιστήμονες να παραμείνουν στη χώρα και να ολοκληρώσουν τα σχέδιά τους στην Ελλάδα. Σκοπός αυτής της πρωτοβουλίας είναι να υποστηρίξει τους νέους ερευνητές της χώρας μας και να συμβάλει στην αντιμετώπιση του προβλήματος του “brain drain”.

Διαβάστε ακόμη:

Συνεργασία Pfizer Hellas & Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών με στόχο την πάταξη του brain drain



Pfizer Hellas: Χρυσό βραβείο για υπεύθυνες εταιρικές πρακτικές

Ο Διονύσης Σαββόπουλος & η band της Pfizer στο Γηροκομείο Αθηνών

Η Pfizer Hellas στηρίζει τους 180 ασθενείς στο Ίδρυμα Περιθάλψεως Χρονίως Πασχόντων

Η Pfizer «προΣfΕΕρει» φάρμακα και χαμόγελα στο Γηροκομείο Ζωσιμάδων Ιωαννίνων

Ραγκούσης στο onMed: Ανάγκη να αυξηθεί η φαρμακευτική δαπάνη - Στηρίζουμε τα ελληνικά εργοστάσια