ΕΙΔΗΣΕΙΣ

7ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ασθενών: «Η Επόμενη μέρα: Προκλήσεις και Τάσεις»

Το φετινό Πανελλήνιο Συνέδριο Ασθενών-Patients in Power Conference , θα ανοίξει τις εργασίες του για 7η συνεχή χρονιά στις 21 Νοεμβρίου 2018 στο Divani Caravel υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας, της ΠΕΦ, του Pharma Innovation και του ΣΦΕΕ.

7ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ασθενών: «Η Επόμενη μέρα: Προκλήσεις και Τάσεις»

Το 7ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ασθενών – Patients in Power Conference αποτελεί τον μεγαλύτερο ετήσιο θεσμό που συγκεντρώνει τα μέλη πάνω από 80 Συλλόγων Ασθενών από κάθε γωνιά της Ελλάδας, με στόχο την ανοιχτή ανταλλαγή απόψεων και εμπειριών και τον συντονισμό των δράσεων τους για την αντιμετώπιση των κοινών προβλημάτων τους.

Όπως κάθε χρόνο το Συνέδριο θα αποτελέσει την πλατφόρμα διάδρασης μεταξύ των ασθενών, των εκπροσώπων των φορέων και Οργανισμών υγείας, της Πολιτείας και των άλλων επαγγελματιών Υγείας, οι οποίοι θα συμμετάσχουν στα πάνελ συζήτησης με στόχο τη χάραξη πολιτικών για τη διαμόρφωση ενός πραγματικά ασθενοκεντρικού συστήματος Υγείας.

Ώρα για δράση!!!

Φέτος, οι εργασίες του συνεδρίου επικεντρώνονται στην επόμενη ημέρα, στη θέση των ασθενών απέναντι στις νέες τάσεις και στις προκλήσεις της εποχής.

Στόχος του Συνεδρίου είναι ασθενείς από όλη την Ελλάδα να ενώσουν τη φωνή τους, να ανταλλάξουν απόψεις και εμπειρίες και να συντονίσουν τη δράση τους οριζόντια και ανεξαρτήτως επιμέρους παθήσεων, για την επίλυση των κοινών τους προβλημάτων.
Όραμα, η ενίσχυση και ενδυνάμωση των συλλόγων ασθενών !!

Θεματολογία

  • Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας
  • Παρηγορική Φροντίδα
  • Συμμετοχή Ασθενών στην Κλινική Έρευνα
  • Workshop για το ΗTA Workshop Agenda
  • Workshop για το GDPR: Προσωπικά Δεδομένα και η Σημασία τους για τους Ασθενείς

Περισσότερες πληροφορίες στο http://www.patientsinpower.gr/