ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο οφθαλμίατρος Νίκος Νίτσας, νέος πρόεδρος στον Ιατρικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης

Ο οφθαλμίατρος Νίκος Νίτσας, νέος πρόεδρος στον Ιατρικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης

Συστάθηκε σε σώμα το νέο διοικητικό συμβούλιο του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, μετά την επικύρωση των εκλογικών αποτελεσμάτων.

Νέος πρόεδρος αναδείχθηκε ο οφθαλμίατρος Νίκος Νίτσας, ο οποίος, σε δηλώσεις του, τόνισε μεταξύ άλλων ότι θα συνεχίσει την προσπάθεια των τελευταίων χρόνων.

«Οι δράσεις του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης για τα επόμενα τέσσερα χρόνια θα επικεντρωθούν στην ενημέρωση των πολιτών για όλα τα σοβαρά και μεγάλα θέματα δημόσιας υγείας. Ταυτόχρονα θα σταθούμε αρωγοί σε όλους τους συναδέλφους που καθημερινά αγωνίζονται - κάτω από αντίξοες εργασιακές συνθήκες - δίνοντας τον καλύτερο τους εαυτό στην περίθαλψη και στη θεραπεία των συμπολιτών μας», είπε ο κ.Νίτσας.  Και πρόσθεσε ότι «το άνοιγμα του συλλόγου στην κοινωνία και σε όσα την απασχολούν, θα επιχειρηθεί να γίνει ακόμη μεγαλύτερο με την παράλληλη ανάδειξη του ουσιαστικού ρόλου και του επιστημονικού κύρους του γιατρού».

Το υπόλοιπο διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου διαμορφώθηκε ως εξης: Γενικός Γραμματέας: Dr.  Μαρία Χατζηδημητρίου, Βιοπαθολόγος,  Αντιπρόεδρος Α’: Νικόλαος Μπάτζιος, Ωτορινολαρυγγολόγος,  Αντιπρόεδρος Β’: Σταύρος Ρίζος, Ψυχίατρο και Ταμίας: Δημήτριος Οικονόμου, Πλαστικός Χειρουργός.

BEST OF NETWORK

PlusQueen