ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σύμφωνο συνεργασίας ανάμεσα σε «Ελπίδα» και Παναθηναϊκή Οργάνωση Γυναικών

Η συνεργασία ξεκινά με το πρόγραμμα «υιοθέτησε ένα δείγμα».

Σύμφωνο συνεργασίας ανάμεσα σε «Ελπίδα» και Παναθηναϊκή Οργάνωση Γυναικών

Συγκεκριμένα, τα μέλη της «Παναθηναϊκής» αναλαμβάνουν να στηρίξουν οικονομικά την τυποποίηση και επεξεργασία δειγμάτων μυελού των οστών, τα οποία έχουν συγκεντρωθεί στην τράπεζα του Συλλόγου «Όραμα Ελπίδας».

Το Σύμφωνο Συνεργασίας υπέγραψαν την Τρίτη, 15 Ιανουαρίου, η πρόεδρος του Συλλόγου «Όραμα Ελπίδας» Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη και η πρόεδρος της «Παναθηναϊκής», Μαρία Γιαννίρη.

«Σήμερα μας κάνετε ένα σπουδαίο δώρο και μας διδάσκετε ένα σπουδαίο μάθημα: ότι δεν υπάρχουν όρια στην προσφορά και στην αγάπη και ότι όταν θέλεις να σταθείς στο πλάι εκείνου που έχει την ανάγκη σου, υπάρχει πάντοτε τρόπος. Η στήριξή σας στο έργο μας, μέσα από την υπογραφή αυτής της συμφωνίας μας εμπνέει, μας δίνει κουράγιο και δυναμώνει τον αγώνα μας», ανέφερε μεταξύ άλλων η κ.Βαρδινογιάννη.

Από την πλευρά της, η κ.Γιαννίρη, σημείωσε ότι αποτελεί δέσμευση για όλα τα μέλη της «Παναθηναϊκής», να μην αφήσουν ούτε έναν συνάνθρωπό μας να χαθεί επειδή δεν βρίσκει συμβατό δότη μυελού των οστών. «Αυτή η συνεργασία που υπογράφουμε σήμερα με ένα απλό στυλό, έχει υπογραφεί με την αγάπη και την ψυχή μας. Έχετε δίπλα σας 8.000 γυναίκες, μέλη της Πανελλαδικής Οργάνωσης Γυναικών, που σας στηρίζουν σε κάθε σας βήμα», ανέφερε η ίδια.

PAN 0151

Η Μ.Βαρδινογιάννη απένειμε στην Μ.Γιαννίρη την τιμητική πλακέτα του Συλλόγου «Όραμα Ελπίδας» και στη συνέχεια τοποθέτησαν μαζί στον «Τοίχο των Αστεριών της Ελπίδας» το Αστέρι της «Παναθηναϊκής».