ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μπήκαν με φορτηγάκι στο Δρομοκαΐτειο και επιχείρησαν να κλέψουν το ATM (φωτογραφίες)

Συνέβη τα ξημερώματα της Κυριακής.

Μπήκαν με φορτηγάκι στο Δρομοκαΐτειο και επιχείρησαν να κλέψουν το ATM (φωτογραφίες)

Σύμφωνα με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα δημόσια νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ) - η οποία δημοσιοποίησε και σχετικές φωτογραφίες - «οι άγνωστοι εισέβαλαν με φορτηγάκι στον περιβάλλοντα χώρο του Δρομοκαϊτείου Νοσοκομείου, σπάζοντας τα λουκέτα της πύλης και αποπειράθηκαν να κλέψουν το ΑΤΜ το οποίο είναι εγκατεστημένο στο χώρο των Τακτικών Εξωτερικών Ιατρείων».

viber image 2019 04 15 10.41.45

Οπως καταγγέλλει η Ομοσπονδία, «πάρκαραν το φορτηγάκι στην πίσω πλευρά του κτιρίου, έσπασαν το κάγκελο του παραθύρου και μπήκαν, διέλυσαν το ΑΤΜ, αλλά δεν κατάφεραν να το φορτώσουν στο φορτηγάκι γιατί ήταν βιδωμένο στο πάτωμα και χτύπησε ο συναγερμός. Παράτησαν το φορτηγάκι στον ελαιώνα του Δρομοκαϊτείου και διέφυγαν».

viber image 2019 04 15 10.42.35

Τα μέλη της Ομοσπονδίας αναφέρουν ότι αυτή ήταν η τρίτη φορά που επιχειρείται κλοπή του μηχανήματος αυτόματης ανάληψης στο Δρομοκαΐτειο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο. Τις δύο προηγούμενες φορές το μηχάνημα βρισκόταν στον εξωτερικό χώρο και οι δράστες το ανατίναξαν.

Με αφορμή το νέο περιστατικό, η ΠΟΕΔΗΝ υποστηρίζει ότι το Δρομοκαϊτείο που είναι ανεπτυγμένο σε 400 στρέμματα δάσους με διάσπαρτα νοσηλευτικά τμήματα, φυλάσσεται μόνο από εννέα φύλακες (δύο στην βάρδια).