ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΙΣ: Οι κινδυνολογίες Εξαδάκτυλου δεν επιβεβαιώθηκαν

«Το μεταβατικό ΔΣ έχει διεκπεραιώσει όλες τις εκκρεμότητες σχετικά με τις άδειες άσκησης επαγγέλματος, τις ειδικότητες και τη μισθοδοσία του προσωπικού» αναφέρει σε ανακοίνωση του ο ΠΙΣ .

ΠΙΣ: Οι κινδυνολογίες Εξαδάκτυλου δεν επιβεβαιώθηκαν

Ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος επισημαίνει ότι οι κινδυνολογίες του κ. Εξαδάκτυλου, ο οποίος είναι ο πρόσφατα εκλεγμένος Πρόεδρος του Συλλόγου, δεν έχουν επιβεβαιωθεί.

Η ανακοίνωση αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Στις 30/4/2019 ο κ. Εξαδάκτυλος εξέδωσε ανακοίνωση με τίτλο ‘’Στον αέρα οι νέοι γιατροί- απλήρωτοι οι εργαζόμενοι του ΠΙΣ’’ καταβάλλοντας απεγνωσμένη προσπάθεια να καταστροφολογήσει και να προκαλέσει αντανακλαστικά φόβου σε γιατρούς και εργαζόμενους του ΠΙΣ. Ένα μήνα αργότερα κανένα από τα δεινά που προέβλεψε ο κ. Εξαδάκτυλος δεν επιβεβαιώνεται. Ο ΠΙΣ, με τη συγκροτημένη εργασία της μεταβατικής Διοίκησης, έχει διεκπεραιώσει όλες τις εκκρεμότητες σχετικά με τις άδειες άσκησης επαγγέλματος και τις εξετάσεις ειδικότητας, ενώ η μισθοδοσία των εργαζομένων καταβλήθηκε κανονικά και στην ώρα της. Βέβαια δεν έλειψαν οι προσπάθειες της ομάδας Εξαδάκτυλου να υπονομεύσει αυτή τη διαδικασία. Η πλέον επαίσχυντη ενέργεια ήταν η προσπάθεια να αποτραπεί η μισθοδοσία των εργαζομένων, με έωλους ισχυρισμούς που κατέθεσε στην Τράπεζα το επίλεκτο μέλος της ομάδας Εξαδάκτυλου, ο κ. Γιαννακόπουλος Κωνσταντίνος, προσπάθεια που δεν απέδωσε και η μισθοδοσία των εργαζομένων καταβλήθηκε κανονικά.

Η μεταβατική Διοίκηση του ΠΙΣ θα προχωρήσει όλες τις απαραίτητες διαδικασίες για τη διενέργεια εκλογών στις 22 Ιουνίου 2019 και ταυτόχρονα θα διασφαλίσει την αποτελεσματική λειτουργία των υπηρεσιών του ΠΙΣ προς τους γιατρούς της χώρας».

Διαβάστε επίσης:

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για την «νοθεία» στις εκλογές του ΠΙΣ

«Καζάνι που βράζει» ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος μετά τις εκλογές