ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δρομοκαΐτειο: Ξυλοδαρμό εργαζομένων καταγγέλλει το Σωματείο

Δρομοκαΐτειο: Ξυλοδαρμό εργαζομένων καταγγέλλει το Σωματείο

Οι τραυματισμένοι διακομίσθηκαν στο Τζάνειο Νοσοκομείο και, σύμφωνα με το Σωματείο Εργαζομένων, είναι «σοβαρά τραυματισμένοι».

Η Διοίκηση του Δρομοκαΐτειου δεν επιτρέπει την είσοδο διανομέων φαγητού εντός του νοσοκομείου γιατί εισέρχονται με μηχανάκια με μεγάλη ταχύτητα και έχουν παρασύρει πολλές φορές ψυχικά ασθενείς.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του το Σωματείο Εργαζομένων, «σήμερα το πρωί στην πύλη του νοσοκομείου εμφανίστηκε διανομέας φαγητού με το μηχανάκι για παραγγελία. Ο θυρωρός του απαγόρευσε την είσοδο και ζήτησε να μεταφέρει τους καφέδες με τα πόδια, αφήνοντας στο παρκινγκ το μηχανάκι. Ο διανομέας ήθελε να αφήσει το μηχανάκι στη μέση του δρόμου. Στην παρατήρηση του θυρωρού ότι εμποδίζει την είσοδο άρχισε να φωνάζει και να απειλεί. Έφυγε και γύρισε σε λίγη ώρα με έναν άλλο συνάδελφό του διανομέα και έδειραν άγρια τον θυρωρό και τον ξυλουργό του νοσοκομείου, ο οποίος έτυχε να βρίσκεται εκεί για δουλειά και έτρεξε προς βοήθεια του συναδέλφου θυρωρού. Επενέβησαν άλλοι συνάδελφοι και τους έσωσαν».

Η Αστυνομία διενεργεί προανάκριση για το περιστατικό, ενώ η ανακοίνωση του Σωματείου τονίζει τη δυσκολία αστυνόμευσης του νοσοκομείου εξαιτίας της έκτασής του.

Χαρακτηριστικά αναφέρει ότι το Δρομοκαΐτειο διαθέτει δύο φύλακες σε κάθε βάρδια «για μία απέραντη έκταση 400 στρεμμάτων και πάρα πολλά σημεία που μπορεί να εισέλθει κανείς. Έχουν γίνει «τρεις απόπειρες κλοπής του ΑΤΜ με ανατινάξεις, κλοπές, διακίνηση ναρκωτικών και φυλάσσεται μόνο από 10 φύλακες, δύο σε κάθε βάρδια λόγω έλλειψης κονδυλίων».

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

BEST OF NETWORK

PlusQueen