Μπουκωμένη μύτη: Γιατί δεν «πρέπει να μάθουμε να ζούμε» με αυτή

Όλοι μας το αντιμετωπίζουμε από καιρού εις καιρόν, άλλοτε πιο έντονα και άλλοτε πιο ελαφρά, πάντα όμως με την ίδια δυσκολία και όλες τις επιπτώσεις στην καθημερινή μας ζωή. Κακή ποιότητα ύπνου άρα και ξεκούρασης, πονοκέφαλος κατά τη διάρκεια της ημέρας, δυσκολία στην αναπνοή, αλλά και στην άρθρωση - πόσα σύμφωνα αλλάζουν ήχο όταν προσπαθούμε να τα προφέρουμε με μπουκωμένη μύτη; - είναι μόνο κάποια από τα «εμπόδια» που προκύπτουν από το πρόβλημα αυτό και τα οποία δυσχεραίνουν, ακόμα και σε δραματικό βαθμό, την καθημερινότητα και την ποιότητα της ζωής μας.

Τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο σοβαρά όταν οι περισσότεροι αντιμετωπίζουμε το πρόβλημα σαν κάτι για το οποίο δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα άλλο, παρά να περιμένουμε να περάσει. «Πρέπει να μάθω να ζω με μπουκωμένη μύτη», λέμε με τη χαρακτηριστική δυσκολία στην προφορά, στους εαυτούς μας, ενώ πασχίζουμε να αναπνεύσουμε από τη μύτη, τα μάτια μας δακρύζουν και το κεφάλι μας πραγματικά «πάει να σπάσει»… Και, απλώς, περιμένουμε… Η αλήθεια είναι όμως, πως αντί να μάθουμε να ζούμε έτσι και αντί οι άλλοι να πασχίζουν να καταλάβουν τι λέμε και γιατί μιλάμε πάλι τόσο «αστεία», η λύση για όσα ζούμε υπάρχει, λέγεται Ezixin και ουσιαστικά ταυτίζεται με την «ελεύθερη αναπνοή».

Ρινικό αποσυμφορητικό με άμεση δράση, χωρίς κορτιζόνη

Το Ezixin είναι ρινικό αποσυμφορητικό που δεν περιέχει κορτιζόνη, ενώ έχει άμεση δράση. Η δράση του αυτή διαρκεί έως και για 12 ώρες, ενώ είναι κατάλληλο για την αντιμετώπιση της μπουκωμένης μύτης που μπορεί να οφείλεται είτε σε χρόνιες ρινίτιδες είτε σε οξείες (συνάχι), ρινοφαρυγγίτιδες και παραρρινοκολπίτιδες.

Περιέχει την ουσία οξυμεταζολίνη, που είναι γνωστή για την αγγειοσυσταλτική της δράση, αυτό ακριβώς που χρειάζεται δηλαδή μια μπουκωμένη μύτη για να «ελευθερωθεί». Το μη κορτιζονούχο αυτό προϊόν είναι εμπλουτισμένο με αιθέρια έλαια ευκαλύπτου και μέντας και χάρις σε αυτά δημιουργεί μια αίσθηση φρεσκάδας και άμεσης αποσυμφόρησης. Είναι χαρακτηριστικό ότι αμέσως μετά τη χρήση του Ezixin, η οποία πρέπει να αναφερθεί πως γίνεται με τη βοήθεια της δοσομετρικής αντλίας, χρειάζονται μόλις 5 - 10 λεπτά για να ξεκινήσει η αποσυμφορητική του δράση. Επιπλέον, το Ezixin είναι κατάλληλο για ενήλικες, αλλά και για παιδιά άνω των 7 ετών.

Η κατάσταση για όσους υποφέρουμε από μπουκωμένη μύτη γίνεται αμέσως πολύ πιο απλή και ξεκάθαρη. Αντί να «μάθουμε να ζούμε» με αυτή, αντί να υποβαθμίσουμε την ποιότητα της ζωής μας εξαιτίας ενός απλού προβλήματος, αντί να… μάθουμε να μιλάμε με τα «μπ», τα «ντ» και όσα άλλα συνεπάγεται η συμφόρηση της μύτης μας, μαθαίνουμε το Ezixin. Με 2 έως 3 ψεκασμούς σε κάθε ρουθούνι, για δύο φορές την ημέρα, πρωί και βράδυ και χάρις στη δράση του που διαρκεί έως και 12 ώρες έχουμε μια μύτη ελεύθερη, που είναι ενυδατωμένη με αιθέρια έλαια και λειτουργεί κανονικά. Ήρθε η ώρα να σταματήσουμε να… «αναμπνέουμε» και να αρχίσουμε πάλι να αναπνέουμε ελεύθερα - το Ezixin θα μας βοηθήσει να το καταφέρουμε και αυτό!
Ezixin και αναπνέεις!

Δεν χορηγείται σε παιδιά κάτω των 7 ετών. Να μην χρησιμοποιείται για διάστημα μεγαλύτερο των 7 ημερών. Το Υπουργείο Υγείας και ο ΕΟΦ συνιστούν: Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης – συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τον φαρμακοποιό σας.