ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ξεκινά η λειτουργία της νέας πτέρυγας της καρδιολογικής κλινικής στο Τζάνειο

Με ξενοδοχειακό νοσοκομειακό εξοπλισμό ύψους 165.000 ευρώ από την Περιφέρεια Αττικής θα ξεκινήσει τη λειτουργία της η νέα πτέρυγα της καρδιολογικής κλινικής του Τζανείου, σύμφωνα με την προγραμματική σύμβαση που υπέγραψαν σήμερα ο περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης και ο διοικητής του νοσοκομείου Η. Γουζούασης.

Ξεκινά η λειτουργία της νέας πτέρυγας της καρδιολογικής κλινικής στο Τζάνειο

Στη συνάντηση συμμετείχε η αντιπεριφερειάρχης Πειραιώς Σ. Αντωνάκου και η διευθύντρια Αναπτυξιακού Προγραμματισμού της Περιφέρειας Μ. Μίσκα.

Από τη σύμβαση προβλέπεται, μεταξύ άλλων, η προμήθεια και τοποθέτηση ηλεκτρικών κλινών, ακτινοδιαπερατών τμημάτων πλάτης, κομοδίνων, στρωμάτων, φορείων με προστατευτικά κάγκελα, επίπλων γραφείου-συνεδριάσεων, καναπέδων και συστημάτων ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Ο περιφερειάρχης επισήμανε ότι η Περιφέρεια Θα συνεχίσει να βρίσκεται κοντά στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό των νοσοκομείων της Αττικής στο πλαίσιο της προσπάθειας περαιτέρω αναβάθμισης του εξοπλισμού και των υποδομών. «Σε μία πολύ κρίσιμη περίοδο για τη χώρα μας λόγω της πανδημίας, τώρα που οι υγειονομικές μας δομές χρειάζεται να στηριχθούν, οφείλουμε να είμαστε ενωμένοι και να συστρατευθούμε στον κοινό μας στόχο, κάνοντας βήματα μπροστά».

Ο κ. Πατούλης ανακοίνωσε ότι θα ακολουθήσουν και άλλες δράσεις για τη στήριξη της προσπάθειας αναβάθμισης του Τζανείου, ενώ ο κ. Γουζούασης ευχαρίστησε τον περιφερειάρχη και την αρμόδια Αντιπεριφερειάρχη στον ευαίσθητο αυτό τομέα για την άριστη συνεργασία τους.