ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Οστεοαρθρίτιδα: Πώς μπορώ να την αντιμετωπίσω αποτελεσματικά;

Το πρώτο webinar για την οστεοαρθρίτιδα του Συλλόγου Πεταλούδα είναι γεγονός!

Οστεοαρθρίτιδα: Πώς μπορώ να την αντιμετωπίσω αποτελεσματικά;

Η οστεοαρθρίτιδα είναι μια πάθηση που απασχολεί ανθρώπους όλων των ηλικιών, ανεξαρτήτου ηλικίας. Όταν κάποιος πάσχει από οστεοαρθρίτιδα οι αρθρώσεις του είναι δύσκαμπτες και πολλές φορές οι απλές καθημερινές δραστηριότητες όπως το ανέβασμα σκαλιών ή το γονάτισμα μπορούν να τις επιδεινώσουν.

Ελάτε να μάθετε τα τελευταία επιστημονικά δεδομένα γύρω από την οστεοαρθρίτιδα και παρακολουθείστε ζωντανά ασκήσεις από φυσικοθεραπευτή για να βοηθήσετε τις αρθρώσεις σας!

Σας περιμένουμε την Τετάρτη 7 Απριλίου 2021, ώρες: 18:00 – 20:00 στο πιο εμπεριστατωμένο webinar για την οστεοαρθρίτιδα και τη σκελετική υγεία!

Ο Σύλλογος Πεταλούδα πρεσβεύει πως σε αυτή την Covid-19 εποχή που ζούμε οι ασθενείς δεν θα πρέπει να ξεχνούν πως πρέπει να βρίσκονται κοντά στο γιατρό τους και στους άλλους επιστήμονες υγείας.

Ελάτε να μάθουμε μαζί:

✔ Οδηγίες για την αντιμετώπιση της οστεοαρθρίτιδας από τον κο Νικόλαο Παπαϊωάννου, Αν. Καθηγητή Πανεπιστημίου Αθηνών, τ. Διευθυντής Εργαστηρίου Έρευνας Παθήσεων Μυοσκελετικού Συστήματος

✔ Οστεοαρθρίτιδα: ποιες ασκήσεις να κάνω με την κα Ιωάννα Σασαρώλη, φυσικοθεραπεύτρια.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν, οι θέσεις είναι περιορισμένες.

Για να δηλώσετε συμμετοχή θα πρέπει να δηλώσετε στα παρακάτω τηλέφωνα ή στο email τα εξής στοιχεία: ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, email.

Τηλέφωνα: 213 2086698, 6979252570 & 6979251025 ή στο info@osteocare.gr

Το webinar δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς την πολύτιμη χορηγία της ΒΙΑΝΕΞ.

Θέλετε να μαθαίνετε τα τελευταία νέα γύρω από την οστεοπόρωση και τη σκελετική υγεία; Ακολουθήστε τον Σύλλογο Πεταλούδα μέσα από τα παρακάτω link:

URL: www.osteocare.gr
Facebook: www.facebook.com/osteocaregr
YouTube: www.youtube.com/osteoporosisgr
Twitter: www.twitter.com/osteocaregr
Instagram: www.instagram.com/petalouda_team

LoveYourBones Webinar 2021 D