ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δωρεά μηχανήματος κινησιοθεραπείας από την περιφέρεια Αττικής στο Γηροκομείο Πειραιώς

Ένα υπερσύγχρονο μηχάνημα κινησιοθεραπείας και αποκατάστασης δώρισε η περιφέρεια Αττικής στο Γηροκομείο Πειραιώς, με στόχο τη βελτίωση των παρεχόμενων υγειονομικών υπηρεσιών της δομής.

Δωρεά μηχανήματος κινησιοθεραπείας από την περιφέρεια Αττικής στο Γηροκομείο Πειραιώς

Ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης με αφορμή τη δωρεά, επισκέφθηκε το Γηροκομείο, συνοδευόμενος από την αντιπεριφερειάρχη Πειραιώς Σταυρούλα Αντωνάκου, ενώ στον χώρο, τους υποδέχθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς και πρόεδρος του ΔΣ του Γηροκομείου Σεραφείμ, μαζί με μέλη του προσωπικού.

Ο περιφερειάρχης ξεναγήθηκε στους χώρους του Γηροκομείου και του έγινε επίδειξη της λειτουργίας του μηχανήματος, στον ειδικό χώρο όπου έγινε η εγκατάστασή του. Ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ ευχαρίστησε θερμά τον κ. Πατούλη για την προσφορά του μηχανήματος, επισημαίνοντας ότι «η δυναμική συμπαράστασή του στο έργο του ιδρύματος, το οποίο», όπως ανέφερε, «λειτουργεί εδώ και 130 χρόνια, είναι διαχρονική και ουσιαστική». Παράλληλα, εξήρε τη χρησιμότητα του μηχανήματος για όλους τους ηλικιωμένους που φιλοξενούνται στη δομή και αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα, υπογραμμίζοντας πως «πρόκειται για μία δωρεά που θα συμβάλλει σημαντικά στη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών του Γηροκομείου».

Από την πλευρά του ο κ. Πατούλης εξέφρασε τη βούληση της περιφέρειας να συνεχίσει να στηρίζει το Γηροκομείο Πειραιώς, επισημαίνοντας ότι για πολλά χρόνια επιτελεί θεάρεστο έργο καθώς παρέχει στέγη και φροντίδα σε ευάλωτα άτομα τρίτης και τέταρτης ηλικίας, και συνεχάρη τον Σεβασμιώτατο, τους συνεργάτες του, το διοικητικό, νοσηλευτικό και βοηθητικό προσωπικό για την άψογη λειτουργία του. «Η δωρεά του συγκεκριμένου μηχανήματος αποτελεί μία έμπρακτη ένδειξη της προτεραιότητας που δίνουμε ως διοίκηση της περιφέρειας Αττικής, στη στήριξη κοινωνικών δομών όπως είναι το Γηροκομείο Πειραιώς. Θα συνεχίσουμε να είμαστε στο πλευρό των ευάλωτων ηλικιωμένων συμπολιτών μας και να προσπαθούμε, με πράξεις και όχι με λόγια, να βελτιώνουμε την καθημερινότητα και την ποιότητα της ζωής τους».