ΕΙΔΗΣΕΙΣ

H Dr. Age ενώνει τρεις πρωτοπόρους στο χώρο της υγείας και της ομορφιάς

H Dr. Age ενώνει τρεις πρωτοπόρους στο χώρο της υγείας και της ομορφιάς

Μία νέα, δημιουργική συνεργασία με στόχο την πρόληψη, την ευεξία και μία καλύτερη ποιότητα ζωής, παρουσιάστηκε σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου, στο ξενοδοχείο Divani Caravel.

Η Dr.Age, με βάση τη σύγχρονη έρευνα και την τεχνολογία που είναι πλέον απαραίτητη στο χώρο της υγείας και της ομορφιάς, δημιούργησε στην Αμερική ένα νέο μοντέλο που συνδυάζει για πρώτη φορά:

• Τη διάγνωση μέσω της αξιολόγησης των γενετικών ιδιαιτεροτήτων του κάθε ατόμου (DNA).

• Την παραγωγή cosmeceuticals υψηλής τεχνολογίας για το πρόσωπο και το σώμα.

• Την παροχή υπηρεσιών / θεραπειών για το πρόσωπο, το σώμα και τη διαχείριση του σωματικού βάρους.

Η Dr.Age επενδύει στην Ελλάδα που εξελίσσεται σε σημαντικό διεθνές κέντρο δημιουργίας επιστημών και τεχνολογίας. Το μοντέλο Dr.Age εφαρμόζεται στη χώρα μας με τη συνεργασία του Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ στον τομέα της αξιολόγησης του DNA, της ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ-ΛΙΛΛΥ στην αποκλειστική διάθεση των προϊόντων και της SYMMETRIA στο σχεδιασμό των θεραπειών.

Είναι η πρώτη φορά που τρεις πρωτοπόρες εταιρείες, κάθε μία στον τομέα της, ενώνουν τις δυνάμεις τους με στόχο την παροχή ολοκληρωμένων και σύγχρονων υπηρεσιών στον τομέα της υγείας και της ομορφιάς.

O Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ συμπληρώνει 40 χρόνια ηγετικής παρουσίας στον κλάδο των ιδιωτικών υπηρεσιών υγείας, η ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ είναι κορυφαία ελληνική εταιρεία στο χώρο του φαρμάκου και της υγείας και η SYMMETRIA, έχει πετύχει διεθνή παρουσία και αναγνώριση στο χώρο της πλαστικής χειρουργικής και αισθητικής ιατρικής.

«Οι ραγδαίες εξελίξεις στους τομείς της έρευνας και της τεχνολογίας αλλάζουν τα δεδομένα στην υγεία και την ομορφιά. Η ακρίβεια της διάγνωσης του DNA, σε συνδυασμό με καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες, παρέχουν νέες δυνατότητες στα χέρια των ειδικών. Η νεότητα και ευεξία βρίσκονται πιο κοντά μας», αναφέρει ο Πλαστικός Χειρουργός και Διδάκτωρ της Ιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Νίκος Μεταξωτός, MD,PhD, ιδρυτής της SYMMETRIA.

«Ύστερα από 40 χρόνια συνεχούς παρουσίας και πρωτοπορίας στην ιδιωτική πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας, εγκαινιάζουμε μια νέα εποχή για τον Όμιλο και μια νέα παλέτα υπηρεσιών, που εστιάζουν στην πρόληψη, την ευεξία και την ποιότητα ζωής. Σε συνεργασία με τη Dr.Age, αξιοποιούμε την καινοτόμο τεχνολογία που διαθέτουμε για την αξιολόγηση των γενετικών ιδιαιτεροτήτων του κάθε ατόμου (DNA), με στόχο τη δημιουργία εξατομικευμένων προγραμμάτων αντιγήρανσης, διατήρησης ενός υγιούς σωματικού βάρους και βελτίωσης της ποιότητας ζωής», δήλωσε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ, Γιώργος Σπανός, αναφερόμενος στη συνεργασία.

«Στη ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ, πρωτοπόρο εταιρεία στο χώρο της ανθρώπινης υγείας, έχουμε ως όραμα να εκπληρώνουμε τις προσδοκίες των συνανθρώπων μας. Μετά από 30 και πλέον χρόνια επιτυχημένης πορείας στο χώρο της υγείας, η συνεργασία μας με την Dr.Age ενισχύει την παρουσία μας και στον τομέα της ομορφιάς», τόνισε από την πλευρά του ο Σπύρος Φιλιώτης, Αντιπρόεδρος και Γενικός Διευθυντής της ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ.

Σχετικά με τη SYMMETRIA

Η SYMMETRIA παρέχει υπηρεσίες υγείας και ομορφιάς υψηλού επιπέδου, με επίκεντρο κάθε επισκέπτη ξεχωριστά και φιλοσοφία το “Minimum Intervention, Maximum EffectTM”. Έχει λάβει τα βραβεία BEST CLINIC AWARD 2015, EUROPEAN QUALITY AWARD 2016, BEST MEDICAL PRACTICE AWARD 2018, PATIENT SERVICE AWARD 2018 και BEST CLINIC WITH INTERNATIONAL EXPANSION 2021, για την πρωτοποριακή προσέγγιση στον χώρο της αισθητικής ιατρικής και πλαστικής χειρουργικής, το υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης που παρέχει και την επιτυχημένη της παρουσία σε διεθνές επίπεδο (www.symmetria.com).

Σχετικά με τον Όμιλο ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ

Ο Όμιλος Εταιρειών Υγείας ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ δραστηριοποιείται στον κλάδο των υπηρεσιών υγείας από το 1981. Σήμερα αποτελεί τον κορυφαίο ιδιωτικό φορέα παροχής ιατρικών υπηρεσιών πρωτοβάθμιας περίθαλψης, με 56 αυτόνομα Διαγνωστικά Κέντρα σε Ελλάδα και Κύπρο, τα οποία δέχονται περισσότερες από 3.000.000 επισκέψεις το χρόνο. Ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ διαθέτει επίσης δύο κλινικές, τη Βιοκλινική Αθηνών και Θεσσαλονίκης, οι οποίες αποτελούν πρότυπα σύγχρονων νοσοκομειακών μονάδων υψηλής ποιότητας, ένα Κέντρο Διεθνών Ασθενών και 7 Οδοντιατρικές Μονάδες (www.bioiatriki.gr).

Σχετικά με τη ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ

Η ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ ιδρύθηκε το 1984 στην Αθήνα. Το 1994 προέβη σε κοινοπραξία με την Αμερικάνικη εταιρεία Eli Lilly την οποία έκτοτε αντιπροσωπεύει αποκλειστικά στη χώρα μας. Η ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ-ΛΙΛΛΥ έχοντας 30 και πλέον χρόνια εμπειρίας στον κλάδο των φαρμάκων & των παραφαρμακευτικών προϊόντων, που προάγουν την υγεία του ανθρώπου, βρίσκεται σταθερά μεταξύ των 10 πρώτων φαρμακευτικών εταιρειών που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα (www.lilly.gr).