instaDoctor: Ραντεβού με το γιατρό άμεσα και αξιόπιστα

Σε κάθε περίπτωση υπάρχει ένας γιατρός που είναι για εσάς ο ιδανικός και μαζί του θα αναπτύξετε μία ισχυρή σχέση εμπιστοσύνης που θα κρατήσει χρόνια. Πώς όμως θα τον βρείτε; Στο instadoctor.gr μπορείτε να βρείτε τον τέλειο γιατρό για εσάς με τρία απλά βήματα!

Βήμα 1: Αναζήτηση ιατρού

Η αναζήτηση γιατρού είναι πιο απλή από ποτέ! Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να μπείτε στο instadoctor.gr και να επιλέξετε την ειδικότητα που σας ενδιαφέρει και την περιοχή που σας βολεύει! Ένας κατάλογος με ιατρούς που αντιστοιχούν στην αναζήτησή σας εμφανίζεται μπροστά σας!

Βήμα 2: Επιλογή γιατρού

Ποιον γιατρό να επιλέξει κανείς; Ευτυχώς για εσάς, το instadoctor.gr σας παρέχει όλες τις πληροφορίες που θέλετε να γνωρίζετε πριν επιλέξετε γιατρό. Με μία πρώτη εικόνα μπορείτε να δείτε τη φωτογραφία, το όνομα, την ειδικότητα, την τοποθεσία, τις εξειδικεύσεις ακόμα και τις χρεώσεις του κάθε γιατρού και τα διαθέσιμα ραντεβού του!

Αν θέλετε μπορείτε επίσης να κάνετε κλικ στο “Προφίλ γιατρού” για να δείτε περισσότερες πληροφορίες για τον κάθε γιατρό. Στο προφίλ γιατρού θα μπορέσετε να μάθετε όλες τις πληροφορίες που θα μπορούσαν να σας ενδιαφέρουν για έναν γιατρό όπως: Αναλυτικές σπουδές, επαγγελματική εμπειρία, συμμετοχή σε συνέδρια, μέλος συλλόγων, δημοσιεύσεις, το κόστος του ραντεβού καθώς και τα ταμεία που δέχεται, αν παρέχει ηλεκτρονική συνταγογράφηση, αν αναλαμβάνει χειρουργεία, αν δέχεται παιδιά, αν υπάρχει πρόσβαση για ΑμεΑ, ειδικά κόστη, οδό με χάρτη, δυνατότητα ραντεβού με βιντεοκλήση κ.α.

Βήμα 3: Ραντεβού με ένα κλικ

Αφού αποφασίσατε ποιον γιατρό θα επισκεφτείτε, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε την ημερομηνία που προτιμάτε μέσα από το ημερολόγιο με τα διαθέσιμα ραντεβού που εμφανίζεται μπροστά σας. Ο γιατρός λαμβάνει το ραντεβού άμεσα και εσείς λαμβάνετε άμεσα ειδοποίηση με την επιβεβαίωση του ραντεβού σας.

Τα πλεονεκτήματα της χρήσης του instadoctor.gr

  1. Είναι δωρεάν
    Η χρήση του instadoctor.gr είναι εντελώς δωρεάν για τους χρήστες. Δηλαδή ο κάθε ασθενής δεν χρεώνεται τίποτα περισσότερο πέραν από το κόστος του ραντεβού του.
  2. Είναι άμεσο
    Το instadoctor.gr αποτελεί τον πιο γρήγορο και άμεσο τρόπο για να κλείσει κανείς ραντεβού με το γιατρό του. Μέσα από την πλατφόρμα, γλιτώνει κανείς χρονοβόρες αναμονές στα τηλέφωνα.
  3. Είναι αξιόπιστο
    Γνωρίζοντας από πριν τόσες πολλές πληροφορίες για τον γιατρό που πρόκειται να επισκεφθείτε, ελαχιστοποιείτε την πιθανότητα για δυσάρεστες εκπλήξεις από το ραντεβού σας.
  4. Είναι ευέλικτο
    Στο instadoctor.gr γίνεται απλή και εύκολη η διαδικασία του να κλείσεις ραντεβού. Μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού όποτε σας βολεύει από τον καναπέ σας με το κινητό σας τηλέφωνο, από το laptop ή το tablet σας, χωρίς να χρειάζεται να καλέσετε σε ώρες γραφείου.
  5. Ραντεβού με τηλεδιάσκεψη
    Ο κάθε ασθενής μπορεί μέσα από την πλατφόρμα να πραγματοποιήσει online ραντεβού με το γιατρό του μέσω τηλεδιάσκεψης, εφόσον η παρουσία του δεν κρίνεται απαραίτητη.

Κάποιες από τις δημοφιλέστερες ειδικότητες γιατρών στο instadoctor.gr είναι οι εξής:

Δοκιμάστε το instadoctor.gr σήμερα και βρείτε άμεσα το γιατρό που ψάχνετε και που τελικά θα κρατήσετε για πάντα!