Replens MD: Η μη ορμονική επιλογή για την κολπική ξηρότητα

Μερικά από αυτά είναι οι εξάψεις, η νυχτερινή εφίδρωση, το αυξημένο στρες και η κολπική ξηρότητα. Ας μείνουμε όμως στο τελευταίο σύμπτωμα, που είναι αρκετά σύνηθες κι εμποδίζει κάποιες βασικές δραστηριότητες της γυναίκας όπως η σεξουαλική ζωή.

Το Replens MD δίνει τη φυσική λύση στην ξηρότητα του κόλπου χωρίς ορμόνες, κι ένα σίγουρο αποτέλεσμα με ασφάλεια. Γιατί η σύγχρονη γυναίκα θέλουμε να ζει την κάθε ηλικία της!

Το Replens MD ξαναδίνει ζωή στη γυναίκα

Ο λόγος για ένα μη ορμονικό, μακράς διάρκειας, ενυδατικό gel με θεραπευτικές κι επουλωτικές ιδιότητες. Η πατενταρισμένη σύνθεση με βιοπροσκολλητικές ιδιότητες, προσφέρει ενυδάτωση για μέρες, με μια μόνο εφαρμογή.

  1. Ενυδατώνει
  2. Επανορθώνει
  3. Αναγεννά

Όταν χορηγείται, περιβάλλει το ατροφικό κολπικό επιθήλιο παρέχοντας άμεση ανακούφιση από την ξηρότητα. Στη συνέχεια προσκολλάται στον κόλπο για περισσότερες από τρεις ημέρες, επιτρέποντας στα κύτταρα να απορροφήσουν την υγρασία και να ανακτήσουν τη φυσιολογική λειτουργία τους. Έτσι τα κύτταρα αναγεννούνται, απομακρύνουν πίσω τα νεκρά κύτταρα κι αφήνουν πίσω ένα υγιές κολπικό επιθήλιο χωρίς ξηρότητα.

To Replens MD κυκλοφορεί πολλά χρόνια σε πολλές χώρες και συστήνεται από κορυφαίους γιατρούς γυναικολόγους παγκοσμίως. Είναι κλινικά αποδεδειγμένο ότι είναι ασφαλές και αποτελεσματικό για γυναίκες σε όλες τις ηλικίες που υποφέρουν από κολπική ξηρότητα.

wellcon templates - 2

Τέλος στην κολπική ξηρότητα και τον πόνο

Στην εμμηνόπαυση η ζωή σας συνεχίζεται χωρίς παύση! Η κολπική ξηρότητα μπορεί να φέρει και πόνο στη γυναίκα, κάνοντας δύσκολη την καθημερινότητά μας. Το Replens MD ξαναδίνει ζωή στη γυναίκα απομακρύνοντας τον πόνο κι επαναφέροντας την υγρασία. Όταν υπάρχει ενυδάτωση στην περιοχή, υπάρχει κι η αντίστοιχη ανακούφιση από τον πόνο. Το Replens MD συμβάλλει αποτελεσματικά στη βελτίωση του ατροφικού βλεννογόνου, αυξάνοντας το πάχος και την ελαστικότητά του. Έτσι ο γυναικείος κόλπος επιστρέφει στις φυσιολογικές λειτουργίες του, όπως πριν την εμμηνόπαυση, και η γυναίκα μπορεί να ξαναζήσει όπως επιθυμεί με αυτοπεποίθηση, χαρά, ισορροπία και με μία αυθόρμητη, ενεργή σεξουαλική ζωή. Γιατί η εμμηνόπαυση πρέπει να πάψει να αποτελεί μία άβολη κατάσταση, αλλά μία φυσιολογική εξέλιξη και φυσική λειτουργία.

Το Replens παράγεται και συσκευάζεται στην Ελλάδα από την φαρμακευτική εταιρεία Wellcon και μπορείτε να το προμηθευτείτε σε όλα τα φαρμακεία.
https://wellcon.gr/proion/replens_tm-md/