ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ

Μία νέα συνεργασία για την Dräger Hellas

Μία νέα συνεργασία στον τομέα της ασφάλειας με την εταιρία Poseidon Marine Supplies, ανακοίνωσε η Dräger Hellas A.E., θυγατρική 100% του οίκου Dräger Γερμανίας, κατασκευάστρια Ιατρικών Μηχανημάτων αλλά και με έντονη παρουσία στον τομέα της Τεχνικής Ασφάλειας από το 1889.
Μία νέα συνεργασία για την Dräger Hellas

Μία νέα συνεργασία στον τομέα της ασφάλειας με την εταιρία Poseidon Marine Supplies, ανακοίνωσε η Dräger Hellas A.E., θυγατρική 100% του οίκου Dräger Γερμανίας, κατασκευάστρια Ιατρικών Μηχανημάτων αλλά και με έντονη παρουσία στον τομέα της Τεχνικής Ασφάλειας από το 1889.

H Dräger Hellas ιδρύθηκε το 2010, μετά από απόφαση του ομίλου Dräger να επενδύσει στη χώρα μας, ιδρύοντας τη θυγατρική εταιρεία, με στόχο την άμεση πρόσβαση στα προϊόντα και στις υπηρεσίες της Dräger και των Ελληνικών επιχειρήσεων, βιομηχανικών, ναυτιλιακών κλπ.

«Με τη νέα μας αυτή συνεργασία, προσδοκούμε στην καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της Dräger που προέρχονται από το χώρο της Ναυτιλίας και την ευκολότερη πρόσβαση στα προϊόντα και τις υπηρεσίες της. Η Dräger συνεχίζει να επενδύει στην Ελλάδα, μένοντας πιστή από το 1889 στην κατευθυντήρια αρχή της «Τεχνολογία για τη Ζωή» παρέχοντας άμεση πρόσβαση στην τεχνογνωσία του Ομίλου Dräger και για τους Έλληνες χρήστες των προϊόντων μας», αναφέρει ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Μανώλης Σιδηρουργός.

Ενδεικτικά αναφέρουμε κάποιες κατηγορίες προιόντων όπως: συστήματα ανίχνευσης αερίων και ουσιών, θερμικές κάμερες, αμπούλες ανίχνευσης αερίων, συστήματα διαφυγής, αναπνευστικές συσκευές, ολοκληρωμένα σετ με στολές χημικών κτλ.

Η Poseidon Marine Supplies είναι από τις μεγαλύτερες εταιρίες στο κομμάτι του εφοδιασμού πλοίων, των σωστικών μέσων και των ειδών ασφαλείας.Ξεκινώντας από το 1976 σαν οικογενειακή επιχείρηση κατάφερε να εδραιωθεί στο χώρο της ναυτιλίας και να εξελιχθεί σε έναν αξιόπιστο και πολύ σημαντικό συνεργάτη μεγάλων ναυτιλιακών εταιριών στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια.Η εταιρία απασχολεί σήμερα 47 υπαλλήλους, με τις εγκαταστάσεις της, συνολικού εμβαδού 5000m2, να βρίσκονται στην καρδιά της ελληνικής ναυτιλίας, το λιμάνι του Πειραιά, από όπου μπορεί να εξυπηρετεί τις ζητήσεις των πελατών της μέσα σε ελάχιστο χρόνο.Επίσης, η εισαγωγική διαδικασία και η ικανότητα αποθήκευσης μεγάλου όγκου υλικών, δίνουν στην Poseidon Marine Supplies το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα των πολύ χαμηλών τιμών.

Λίγα λόγια για την Dräger

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1889 και από τότε μέχρι τώρα ανήκει στην οικογένεια Dräger.Σήμερα διοικείται από την πέμπτη γενιά Dräger, από τον κ. Stefan Dräger.Η έδρα του Ομίλου βρίσκεται στο Luebeck, Γερμανίας. Ο όμιλος απασχολεί περίπου 12,500 εργαζόμενους σε πάνω από 190 χώρες. Η Dräger δραστηριοποιείται στον τομέα των Ιατρικών Μηχανημάτων και στον τομέα της Τεχνικής Ασφάλειας. Η βάση της μακροχρόνιας επιτυχίας: έντονη παρουσία κοντά στον πελάτη, ικανοί συνεργάτες, συνεχείς καινοτομίες και άριστη ποιότητα.

Η Dräger στην Ελλάδα

Η Dräger από το 2010 λειτουργεί την θυγατρική της στην Ελλάδα και σήμερα απασχολεί 19 εργαζομένους. Η βασική φιλοσοφία και κατευθυντήρια αρχή της εταιρείας είναι η «ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ».