ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ

Οι παραγγελίες της Pharmathen στα χέρια της Data Communication

Τηνεγκατάσταση της λύσης Pharma CRM Accelerator/ e-ordering στην Pharmathen, που αφορά στη διαχείριση των πωλήσεων της εταιρίας προς τα φαρμακεία και τα λοιπά σημείαπώλησης, τη διαχείριση φορητής παραγγελιοληψίας, την κατάρτιση του στρατηγικούσχεδιασμού των κύκλων πωλήσεων και τη λεπτομερειακή χαρτογράφηση της αγοράς, ολοκλήρωσε η  Data Communication.
Οι παραγγελίες της Pharmathen στα χέρια της Data Communication

Τηνεγκατάσταση της λύσης Pharma CRM Accelerator/ e-ordering στην Pharmathen, που αφορά στη διαχείριση των πωλήσεων της εταιρίας προς τα φαρμακεία και τα λοιπά σημείαπώλησης, τη διαχείριση φορητής παραγγελιοληψίας, την κατάρτιση του στρατηγικούσχεδιασμού των κύκλων πωλήσεων και τη λεπτομερειακή χαρτογράφηση της αγοράς, ολοκλήρωσε η Data Communication.

Η λύση είναι βασισμένη στη διεθνή πλατφόρμα MicrosoftDynamics CRM και συμβάλλει στην αποτελεσματικότερη διοίκηση των δραστηριοτήτωνπωλήσεων και μάρκετιγκ της εταιρίας, καθώς οργανώνει το σύνολο των καθημερινώνεργασιών του δυναμικού πωλήσεων, προσφέρει πλήρη αυτοματοποίηση δράσεων τηςεταιρίας, ενώ ταυτόχρονα είναι στενά συνδεδεμένη και διαλειτουργική με ταυφιστάμενα back-office συστήματα πληροφορικής.

Η Pharmathen ιδρύθηκε το 1969, και είναι μία αμιγώς ελληνικήφαρμακευτική εταιρεία με διεθνή δραστηριοποίηση. Με αιχμή της επιχειρησιακήςτης λειτουργίας την επιστημονικότητα, η Pharmathen κατέχει ένα διευρυμένοportfolio προϊόντων που διατίθενται παγκόσμια και περιλαμβάνει πρωτότυπα καιγενόσημα φάρμακα καθώς και φαρμακευτικά και παραφαρμακευτικά προϊόντα. Με τρίαυπερσύγχρονα ερευνητικά εργαστήρια και δύο βιομηχανικές μονάδες, η Pharmathenκαλύπτει στη δραστηριοποίησή της όλο το φάσμα, από την ανάπτυξη, έως τηνδιάθεση φαρμακευτικών προϊόντων σε περισσότερες από 85 χώρες παγκοσμίως.

Η επιλογή της λύσης Pharma CRM Accelerator/e-ordering βασίστηκε στην ανάγκη τηςεπιχείρησης για διαχείριση των πωλήσεων φαρμακείων και λοιπών σημείων πώλησης,διαχείριση φορητής παραγγελιοληψίας, κατάρτιση του στρατηγικού σχεδιασμού τουεκάστοτε κύκλου πώλησης βάσει λεπτομερειακής χαρτογράφησης της αγοράς,χρονοδρομολόγηση και ευθυγράμμιση των δράσεων με βάση το σχεδιασμό τουμάρκετινγκ και των εκάστοτε προωθητικών ενεργειών. Επίσης, για την on-lineδιασύνδεση και επικοινωνία των δεδομένων με ετερογενή back-office συστήματα,εγκαταστάθηκε η διεθνώς πιστοποιημένη λύση SCRIBE Insight.

Με τη λύση Pharma CRM Accelerator της Data Communication, η Pharmathen έχει ήδηεπιτύχει αποτελεσματικότερη στόχευση της αγοράς και τη βέλτιστη αξιοποίηση τωνπόρων της, ταχύτητα και αποφυγή σφαλμάτων καθώς όλη η διαδικασία πώλησης είναιπλέον αυτοματοποιημένη, αύξηση της παραγωγικότητας μέσω της φορητότητας αλλάκαι της χρήσης διαδεδομένων τεχνολογιών analytics, μεγάλη ευελιξία περαιτέρωπαραμετροποίησης και αλλαγών, υψηλού βαθμού αποδοχή από τους τελικούς χρήστεςκαι σημαντική μείωση κόστους, καθώς η λύση δεν απαιτεί μόνιμα τέλη, ενώπαράλληλα μεγιστοποιεί τις ήδη υπάρχουσες επενδύσεις και δεξιότητες στον τομέατης πληροφορικής.