ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ

Η Lavipharm σβήνει τα φώτα για 6η χρονιά, συμμετέχοντας στην «Ώρα της Γης»

Με το μήνυμα «Use Your Power To Change Climate Change» (Χρησιμοποίησε τη δύναμή σου για να αλλάξεις την κλιματική αλλαγή), σβήνουν και φέτος τα φώτα για μία ώρα και όχι μόνο, το Σάββατο 28 Μαρτίου 2015, στις 20.30.

Η Lavipharm σβήνει τα φώτα για 6η χρονιά, συμμετέχοντας στην «Ώρα της Γης»

Η Lavipharm, συμμετέχοντας για έκτη χρονιά στην «Ώρα της Γης», προχωρά και πάλι σε αυτή τη συμβολική κίνηση ενάντια στις κλιματικές αλλαγές του πλανήτη από την ανθρώπινη παρέμβαση.

Η συμμετοχή της Lavipharm και των εργαζομένων της στην «Ώρα της Γης» έχει γίνει πια παράδοση και αποτελεί μία από τις ετήσιες ενέργειες Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης. Μέσα από αυτήν την κίνηση ουσιαστικά εκφράζεται η ανάγκη για πραγματική αλλαγή στη διαχείριση των ενεργειακών πόρων με στόχο την προστασία του πλανήτη μας.

Έτσι, το Σάββατο, 28 Μαρτίου 2015, όλα τα φώτα και οι ηλεκτρονικές και ηλεκτρικές συσκευές που λειτουργούν στις εγκαταστάσεις της Lavipharm στην Παιανία θα σβήσουν, πάντα με σεβασμό προς τους κανονισμούς ασφαλείας της εταιρείας. Παράλληλα, οι εργαζόμενοι της Lavipharm συμμετέχουν ατομικά από το σπίτι τους για άλλη μια χρονιά ενώνοντας τις δυνάμεις τους για τον Πλανήτη Γη και τον Άνθρωπο.

Η Lavipharm είναι ένας ολοκληρωμένος Όμιλος έρευνας, ανάπτυξης, παραγωγής, εισαγωγής, εμπορίας και διανομής φαρμάκων, καλλυντικών και προϊόντων υγείας στην Ελλάδα, με έντονη διεθνή δραστηριότητα.

Διαβάστε ακόμη:

Στις εγκαταστάσεις της Lavipharm, δημοσιογράφοι από το Μεξικό

Εγκρίθηκε η απόσχιση του βιομηχανικού κλάδου της Lavipharm