ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ

Η ΝΝ Hellas στην 3η θέση με το καλύτερο Εργασιακό Περιβάλλον στην Ελλάδα

Την 3η θέση στη λίστα με τις Επιχειρήσεις με το Καλύτερο Εργασιακό Περιβάλλον στην Ελλάδα (Best Workplaces Greece 2015) στην κατηγορία 250+ εργαζομένων κατέκτησε η NN Hellas. Η εταιρεία, διακρίθηκε ανάμεσα σε 20 επιχειρήσεις που συμμετείχαν στην εν λόγω κατηγορία.

Η ΝΝ Hellas στην 3η θέση με το καλύτερο Εργασιακό Περιβάλλον στην Ελλάδα

Συνολικά στο διαγωνισμό, που διοργανώνεται από το διεθνή οργανισμό Great Place to Work®, συμμετείχαν 51 εταιρίες.

Η επιλογή και κατάταξη της εταιρίας μας βασίστηκε σε δύο άξονες αξιολόγησης:

1. Τις πολιτικές και τις πρακτικές διοίκησης του ανθρώπινου δυναμικού της εταιρίας μας που καταγράφονται και αναλύονται με αποδεικτικά στοιχεία σε 2 ειδικά σχεδιασμένα ερωτηματολόγια (Culture Audit®).
2. Τις ανώνυμες και εμπιστευτικές απαντήσεις των εργαζομένων της εταιρίας μας σε ένα ειδικά μελετημένο ερωτηματολόγιο 58 κλειστών και 2 ανοικτών ερωτήσεων ελεύθερου σχολιασμού (Trust Index©).

Συγκεκριμένα, στην ΝΝ Hellas το 2014 πραγματοποιήθηκε ένα καινοτόμο πρόγραμμα θετικής ψυχολογίας καθώς και πρόγραμμα positive parenting για γονείς. Στο πλαίσιο της συνεχούς εκπαί-δευσης και ανάπτυξης, η εταιρία χρηματοδοτεί μεταπτυχιακές σπουδές σε εργαζόμενους με προοπτικές εξέλιξης. Επιπρόσθετα, οι εργαζόμενοι παίρνουν ενεργό μέρος στη βελτίωση των εργασιακών πρακτικών μέσω της δημιουργίας μίας καινοτόμου ομάδας (Innovation Τeam) που εντοπίζει ζητήματα που χρειάζονται βελτίωση και βρίσκει αποτελεσματικές λύσεις. Η εταιρία, μεταξύ άλλων, παρέχει ομαδικό πρόγραμμα νοσοκομειακής και συνταξιοδοτικής κάλυψης για τους εργαζόμενους και τις οικογένειές τους.

Τέλος, η δημιουργία της ΝΝ Running Team με τη συμμετοχή εργαζομένων και Ασφαλιστικών Συμ-βούλων αποδεικνύει έμπρακτα τη δέσμευση της εταιρίας στη φιλοσοφία Live Well.

Διαβάστε ακόμη:

NN Hellas: Δύο βραβεία Sales Excellence Awards κατέκτησε η Διεύθυνση Πωλήσεων

Με μεγάλη επιτυχία ο 10ος Διεθνής Μαραθώνιος «Μέγας Αλέξανδρος» με χορηγό την NN Hellas

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ