ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ

Η AbbVie ανάμεσα στις εταιρείες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ευρώπη

Η AbbVie ανάμεσα στις εταιρείες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ευρώπη

Για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, η AbbVie αναδεικνύεται από το Ινστιτούτο Great Place to Work® ως μία από τις πολυεθνικές εταιρείες με το Καλύτερο Εργασιακό Περιβάλλον στην Ευρώπη.

Ειδικότερα, στον κατάλογο με τις Πολυεθνικές Εταιρείες με το Καλύτερο Εργασιακό Περιβάλλον στην Ευρώπη για το 2018 που δημοσιεύτηκε πρόσφατα, η AbbVie κατατάσσεται στην 6η θέση και βρίσκεται στην πρώτη θέση μεταξύ των εταιρειών βιοτεχνολογίας & των φαρμακευτικών για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.

Περισσότεροι από 1,6 εκατομμύρια εργαζόμενοι από 2.800 εταιρείες σε ολόκληρη την Ευρώπη συμμετείχαν στην έρευνα για τη σύνταξη της λίστας των εταιρειών με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ευρώπη για το 2018. Η έρευνα αξιολόγησε τις απόψεις των εργαζομένων σχετικά με την ηγεσία, την καινοτομία, την απουσία διακρίσεων, την εταιρική κουλτούρα και την εμπιστοσύνη.

Η συγκεκριμένη διάκριση αποτελεί αναγνώριση της σταθερής δέσμευσης της AbbVie στη δημιουργία ενός εργασιακού περιβάλλοντος, το οποίο παρέχει ίσες ευκαιρίες για όλους, καλλιεργεί την καινοτομία, την συνεργασία και την προσωπική εξέλιξη. Η AbbVie έχει δημιουργήσει πολλά προγράμματα καλλιεργώντας στρατηγικά ένα άριστο εργασιακό περιβάλλον για τους εργαζομένους της. Σ’ αυτά προστίθενται πολύ σημαντικά προγράμματα ενσυναίσθησης ασθενών και νοσημάτων, καθώς και η «Εβδομάδα Δυνατοτήτων» - Week of Possibilities, το παγκόσμιο πρόγραμμα εθελοντισμού της εταιρείας.

«Καθώς φέτος γιορτάζουμε την 5η επέτειο από την ίδρυση της AbbVie, αυτή η διάκριση αποτελεί ουσιαστική αναγνώριση των όσων πρεσβεύουμε ως εταιρεία. Στην AbbVie, πιστεύουμε ότι μπορούμε να πετύχουμε εξαιρετικά αποτελέσματα μόνο εφόσον διασφαλίζουμε ότι οι εργαζόμενοί μας έχουν μοναδικές ευκαιρίες εξέλιξης και καλλιεργούμε μια εταιρική κουλτούρα που αντικατοπτρίζει τις αξίες μας σε κάθε επίπεδο και κάθε θέση εργασίας», δήλωσε ο κ. Πασχάλης Αποστολίδης, Γενικός Διευθυντής AbbVie Greece, ενώ ο κ. Θωμάς Κούγκουλος, Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού της AbbVie πρόσθεσε «Εργαζόμαστε με πνεύμα συνεργασίας, αμοιβαίου σεβασμού και ενθουσιασμού με στόχο να επιδρούμε θετικά στη ζωή των ανθρώπων. Εξελισσόμαστε διαρκώς, στρατηγικά και μεθοδικά στο ταχέως μεταβαλλόμενο περιβάλλον, και συνεχίζουμε να παρέχουμε καινοτόμες θεραπείες στους ασθενείς και βιώσιμες προτάσεις για τα συστήματα υγείας».

Η AbbVie διακρίθηκε ως εταιρεία με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες, στις οποίες συγκαταλέγονται οι εξής: Αυστρία, Βέλγιο, Φιλανδία, Γαλλία, Ελλάδα, Ιρλανδία, Ιταλία, Κάτω Χώρες, Νορβηγία, Πορτογαλία, Ισπανία, Σουηδία, Ελβετία και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Σχετικά με την AbbVie

Η AbbVie είναι μια παγκόσμια βιοφαρμακευτική εταιρεία που βασίζεται στην έρευνα και την ανάπτυξη, αφοσιωμένη στην ανάπτυξη καινοτόμων προηγμένων θεραπειών για ορισμένες από τις πλέον σύνθετες και κρίσιμες παθολογικές καταστάσεις που παρατηρούνται σε παγκόσμιο επίπεδο. Αποστολή της εταιρείας είναι να αξιοποιήσει την εμπειρία της, τους αφοσιωμένους ανθρώπους της και τη μοναδική προσέγγισή της για καινοτομία, με σκοπό την ανάπτυξη προηγμένων θεραπειών που σχετίζονται με τέσσερα κύρια θεραπευτικά πεδία: ανοσολογία, ογκολογία, ιολογία και νευροεπιστήμη. Σε περισσότερες από 75 χώρες, οι εργαζόμενοι της Abbvie εργάζονται καθημερινά για να παρέχουν προηγμένες λύσεις υγείας σε ανθρώπους ανά τον κόσμο.

Σχετικά με το Great Place to Work®

Το Great Place to Work είναι παγκόσμιος φορέας αναλύσεων σε θέματα εργασιακής κουλτούρας υψηλών επιδόσεων και υψηλής εμπιστοσύνης. Εδώ και 30 χρόνια, το Great Place to Work® συνεργάζεται με κορυφαίες εταιρείες ανά τον κόσμο προκειμένου να εντοπίζει και να δημιουργεί εργασιακή κουλτούρα υψηλής εμπιστοσύνης και υψηλών επιδόσεων. Μέσω της πλατφόρμας έρευνας με τη συμμετοχή των εργαζομένων, δίνουμε τη δυνατότητα στις εταιρείες να αξιολογούν και να βελτιώνουν την κουλτούρα τους. Μέσω των προγραμμάτων βράβευσης και πιστοποίησης, αναγνωρίζουμε την εξαιρετική εργασιακή κουλτούρα και συντάσσουμε διάφορες λίστες εταιρειών με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον σε περισσότερες από 50 χώρες ανά την υφήλιο. Ό,τι κάνουμε καθοδηγείται από την αποστολή μας: να δημιουργήσουμε έναν καλύτερο κόσμο βοηθώντας τις εταιρείες να καλλιεργήσουν το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον για όλους. 

Διαβάστε ακόμη:

«Πιάσε το Μολύβι»: Τριπλή διάκριση για την εκστρατεία της Abbvie στα βραβεία της ΕΕΔΕ

BEST OF NETWORK

Ανησυχία για μεταλλάξεις και ΕΣΥ – Παράταση του lockdown και αλλαγή στους σχεδιασμούς για την αγορά

Εισαγγελική έρευνα για τις εικόνες αστυνομικής βίας στην πλατεία της Νέας Σμύρνης

Δημήτρης Κουφοντίνας: Απορρίφθηκε η αίτηση για την ακύρωση της μεταγωγής στον Δομοκό

Λαγουβάρδος στο Newsbomb.gr: Γιατί υποχωρεί η στάθμη της θάλασσας σε όλη την Ελλάδα;

Η Αίγυπτος «αδειάζει» την Τουρκία: Δεν συζητάμε τίποτα για την ανατολική Μεσόγειο, ψέματα οι φήμες

Νέες φρεγάτες: «Αδειάζει η κλεψύδρα» – Η αντεπίθεση των ΗΠΑ, το «κλειδί» και η κρίσιμη απόφαση

Μέγκαν - Χάρι : 12 πράγματα που μάθαμε από τη συνέντευξη «ποταμό» στην Όπρα

MVP ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στο All Star Game του NBA

Survivor: «Έπεσε» το Twitter με τα «καυτά» πλάνα, τον.. κακό Σάκη και τον «γύπα» Αλέξη

Αδιανόητο δυστύχημα στη Νέα Υόρκη: Περπατούσε και την χτύπησε στο κεφάλι εκσκαφέας

Survivor: Εξέλιξη «βόμβα» - Αποβάλλεται ο Σάκης από το παιχνίδι;

Survivor Spoiler 8/3: Ο Σάκης ξανά εναντίον του Τζέιμς – Ποιος κερδίζει σήμερα την ασυλία (vid)