ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ

Στο εργοστάσιο της Apivita στο Μαρκόπουλο, ο Αυστριακός Καγκελάριος κ. Φάιμαν

Τις βιοκλιματικές εγκαταστάσεις της εταιρείας APIVITA στο Μαρκόπουλο, θα επισκεφθεί σήμερα στις 5 το απόγευμα, ο Αυστριακός Καγκελάριος κ. Φάιμαν.

Στο εργοστάσιο της Apivita στο Μαρκόπουλο, ο Αυστριακός Καγκελάριος κ. Φάιμαν

Ο κ. Φάιμαν, το επιτελείο του, ο Πρέσβης της Αυστρίας στην Ελλάδα με μια σειρά από αξιωματούχους που τους συνοδεύουν, θα ξεναγηθούν στις εγκαταστάσεις της εταιρείας, ενώ ο ιδρυτής και CEO της APIVITA κ. Νίκος Κουτσιανάς θα παρουσιάσει την εταιρεία, τη διεθνή της δραστηριότητα και τη σύνδεσή της με τα διεθνή ερευνητικά κέντρα που την τοποθετούν σήμερα, ανάμεσα στις πιο καινοτόμες εταιρείες στον τομέα των φυσικών καλλυντικών παγκοσμίως.

Δεν είναι η πρώτη φορά, που Ευρωπαίοι και μάλιστα σε σημαντικά κυβερνητικά πόστα επισκέπτονται την αμιγώς ελληνική εταιρεία φυτικών καλλυντικών APIVITA. Τον Απρίλιο, είχε επισκεφθεί το εργοστάσιο της Apivita, ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, κ. Jyrki Katainen, αρμόδιος για την Απασχόληση, την Ανάπτυξη, τις Επενδύσεις και την Ανταγωνιστικότητα, μαζί με τον Υπουργό Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού Γιώργο Σταθάκη.

Μάλιστα ο Επίτροπος έδειξε ενθουσιασμένος με την δουλειά που έχει γίνει στο εργοστάσιο στο Μαρκόπουλο αλλά και με τα προϊόντα της Apivita, τονίζοντας, ότι «εάν υπήρχαν πολλές τέτοιες εταιρείες, η Ελλάδα δεν θα γνώριζε κρίση!»

Να σημειωθεί, ότι η APIVITA έχει λάβει ευρωπαϊκή χρηματοδότηση στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ και τα νέα της γραφεία βρίσκονται στο Βιομηχανικό Πάρκο Μαρκόπουλου Αττικής, σε ένα βιοκλιματικό πράσινο εργοστάσιο επένδυσης 14,5 εκατ. ευρώ.

Επίσης τον περασμένο χρόνο, η εταιρεία με επικεφαλής το ζεύγος Νίκης και Νίκου Κουτσιανά πραγματοποίησε μία μεγάλη επένδυση στο κέντρο της Αθήνας, εγκαινιάζοντας ουσιαστικά έναν Πολυχώρο Spa Υγείας και Ομορφιάς στο Κολωνάκι. Παράλληλα η εταιρεία, «τρέχει» πέντε προγράμματα σχετικά με ανάπτυξη προιόντων και καλλιεργειών.

Διαβάστε ακόμη:

Επίτροπος Katainen για Apivita: Εάν υπήρχαν πολλές παρόμοιες εταιρείες η Ελλάδα δεν θα γνώριζε κρίση

Η Apivita φέρνει την Ιαπωνία πιο κοντά

Οι Ευρωπαίοι επισκέπτονται την Apivita και μαθαίνουν για το επιχειρείν

Όταν η Apivita φιλοξενεί την γυναικεία ηγεσία της χώρας

Apivita: επενδύσεις σε όλο τον κόσμο κόντρα στην κρίση

Βραβεία «Salus Index 2014»: Η ΒΙΑΝΕΞ στην 4η καλύτερη θέση της φαρμακοβιομηχανίας