ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ

Ευρωκλινική Αθηνών: Πιστοποίηση ποιότητας υπηρεσιών κατά ISO 9001:2008

Η Ευρωκλινική Αθηνών, ένα από τα πιο σύγχρονα διαγνωστικά, χειρουργικά και θεραπευτικά κέντρα της χώρας, ανακοινώνει την πιστοποίηση ποιότητας των υπηρεσιών της σύμφωνα με το διεθνώς αναγνωρισμένο πρότυπο ISO 9001:2008.

Ευρωκλινική Αθηνών: Πιστοποίηση ποιότητας υπηρεσιών κατά ISO 9001:2008

Η επιθεώρηση και πιστοποίηση πραγματοποιήθηκε από τον φορέα πιστοποίησης TUV Austria Hellas που αξιολόγησε την Ευρωκλινική Αθηνών για την υιοθέτηση και την εφαρμογή ολοκληρωμένου συστήματος διαχείρισης Ποιότητας σύμφωνα με τα αυστηρότερα διεθνή πρότυπα.

Η πιστοποίηση κατά ISO 9001:2008 αποδεικνύει την άρτια οργάνωση των Ιατρικών Κέντρων και Μονάδων της Ευρωκλινικής που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα ιατρικών υπηρεσιών για όλες τις ειδικότητες (Καρδιολογική /Καρδιοχειρουργική Μονάδα,Ογκολογικό,Ουρολογικό, Ρομποτική Χειρουργική, Κέντρο Μαστού, Ορθοπεδικό, Γενική Χειρουργική, Νευροχειρουργική, Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, Μονάδα Ημερήσιας Νοσηλείας, κ.α.), την υψηλή ποιότητα των Υπερσύγχρονων Εργαστηρίων της (Ακτινοδιαγνωστικό, Αιμοδυναμικό, Ενδοσκοπικό, Επεμβατική Ακτινολογία και Επεμβατική Νευροακτινολογία, Βιοπαθολογίας και Πυρηνικής Ιατρικής), καθώς και την ασθενοκεντρική λειτουργία των διοικητικών υπηρεσιών της.

Ο κύριος Αντώνης Βουκλαρής, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Ευρωκλινικής, δήλωσε σχετικά με τη σημασία της πιστοποίησης κατά ISO 9001:2008: «Η πιστοποίηση των υπηρεσιών μας κατά ISO 9001:2008 επιβραβεύει την αδιαπραγμάτευτη προσήλωση του ιατρικού, νοσηλευτικού και διοικητικού προσωπικού της Ευρωκλινικής στην Ποιότητα. Δέσμευσή μας είναι να εφαρμόζουμε τα αυστηρότερα διεθνή πρότυπα για την άριστη κλινική αντιμετώπιση κάθε περιστατικού υγείας και να βελτιώνουμε συστηματικά τις υπηρεσίες μας με κριτήριο τις πραγματικές ανάγκες των ασθενών».

Σχετικά με την Ευρωκλινική Αθηνών:

Η Ευρωκλινική Αθηνών είναι ένα από τα πιο σύγχρονα διαγνωστικά, χειρουργικά και θεραπευτικά κέντρα της χώρας που διαδραματίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στον χώρο της ιδιωτικής υγείας.

Από την ίδρυσή της το 1998, αποτελεί σημείο αναφοράς για την ασυναγώνιστη ποιοτικά φροντίδα υγείας και την ασθενοκεντρική εταιρική φιλοσοφία που δίνει έμφαση στην άριστη κλινική αντιμετώπιση και την ασφάλεια των ασθενών.

H Ευρωκλινική Αθηνών συνδυάζει κορυφαίο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, υψηλού επιπέδου νοσοκομειακές υποδομές και τεχνολογίες αιχμής, σύγχρονα ιατρικά κέντρα και ποιότητα χωρίς συμβιβασμούς σε όλες τις πτυχές λειτουργίας της.

logo euroklinikislogan FINAL