ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ

Νέος γενικός διευθυντής στην SJM Ελλάς (St. Jude Medical)

Καθήκοντα Γενικού Διευθυντή στην εταιρεία SJM ΕΛΛΑΣ ανέλαβε ο κ. Γιώργος Πολίτης. Η εταιρεία επικεντρώνεται σε τέσσερις κύριους τομείς κλινικά, οι οποίοι περιλαμβάνουν ρύθμιση καρδιακού ρυθμού, κολπική μαρμαρυγή, καρδιαγγειακές παθήσεις και διαμόρφωση νευρώνων.

Νέος γενικός διευθυντής στην SJM Ελλάς (St. Jude Medical)

Διαθέτοντας περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας σε θέσεις εμπορικής και γενικής διεύθυνσης θυγατρικών πολυεθνικών του ιατροτεχνολογικού και φαρμακευτικού κλάδου όπως Medtronic, Bard και Valeant-PharmaSwiss, ο κ. Πολίτης αναλαμβάνει τη διοίκηση της εταιρείας σε μια κρίσιμη καμπή για τον κλάδο και τη χώρα γενικότερα.

Η St. JUDE MEDICAL δραστηριοποιείται παγκοσμίως και λειτουργεί στην Ελλάδα απευθείας από το 2012 (ενώ πριν λειτουργούσε μέσω αντιπροσώπου).

Σύμφωνα με την διοίκησή της, η εταιρεία είναι αφοσιωμένη στην κατασκευή συσκευών που σκοπό έχουν την μετατροπή της θεραπείας ορισμένων από τις πιο ακριβές, επιδημικές ασθένειες στον κόσμο. Αυτό επιτυγχάνεται με την ανάπτυξη ιατρικών τεχνολογιών με σημαντικό όφελος σε κόστος, που σώζουν και βελτιώνουν τις ζωές των ασθενών σε όλο τον κόσμο.

Με έδρα στο St. Paul, Μινεσότα των ΗΠΑ, και 16.000 εργαζόμενους παγκοσμίως, η St. JUDE MEDICAL (www.sjm.com) έχει τέσσερις κύριους τομείς που επικεντρώνεται κλινικά, οι οποίοι περιλαμβάνουν ρύθμιση καρδιακού ρυθμού, κολπική μαρμαρυγή, καρδιαγγειακές παθήσεις και διαμόρφωση νευρώνων.