ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ

Zendium: Ανακαλύψτε τη δύναμη της Βιοεπιστήμης σε κάθε βούρτσισμα

Εμπνευσμένη από τη Bιοεπιστήμη, η Zendium είναι η πρώτη παγκοσμίως οδοντόκρεμα με ένζυμα και πρωτεΐνες, ίδια με αυτά που χρησιμοποιεί το στόμα μας για να προστατεύεται φυσικά από τα βακτήρια.

Zendium: Ανακαλύψτε τη δύναμη της Βιοεπιστήμης σε κάθε βούρτσισμα

ΣΑΛΙΟ. EΝΑ ΦΥΣΙΚΟ ΘΑΥΜΑ

Το στόμα μας είναι μοναδικό! Μέσα στο στόμα μας, και πιο συγκεκριμένα στο σάλιο, υπάρχει ένα μικρό θαύμα: ένα φυσικό σύστημα άμυνας, αποτελούμενο από ένζυμα και πρωτεΐνες, που συμβάλλει στη διατήρηση της ισορροπίας της μικροχλωρίδας του στόματος. Με αυτόν τον τρόπο, επωφελούνται τα ευεργετικά βακτήρια, ενώ ελέγχεται η ανεξέλεγκτη ανάπτυξη επιβλαβών, για τη στοματική υγεία, βακτηρίων.
Πολλές φορές η επάρκεια των αμυντικών συστατικών που υπάρχουν φυσικά στο στόμα μας, διαταράσσεται, οπότε και η φυσική δύναμη προστασίας που μας προσφέρουν περιορίζεται. Σε αυτό το σημείο δρα η Zendium!

PACKSHOT1

ZENDIUM: ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΑΜΥΝΑ ΤΟΥ ΣΤΟΜΑΤΟΣ

Η Zendium είναι μια επαναστατική προσέγγιση στη στοματική προστασία: δεν χρησιμοποιεί αντιβακτηριακούς παράγοντες, περιέχει ένζυμα και πρωτεΐνες, μερικά από τα οποία χρησιμοποιεί το ίδιο το στόμα μας για να καταπολεμήσει τα βακτήρια. Με τον τρόπο αυτό «συνεργάζεται» με το σάλιο μας, και ενισχύει τη φυσική άμυνα του στόματος ενάντια στα αίτια που προκαλούν προβλήματα στα δόντια και τα ούλα.

Zendium Complete Protection

Η ZENDIUM ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ

Χάρη στον διαφορετικό τρόπο δράσης της, η Zendium διαφέρει και στον τρόπο που την αισθάνεστε στο στόμα: έχει ήπια σύνθεση χωρίς SLS, με ήπιο παράγοντα αφρισμού και διακριτική γεύση. Η Zendium δεν αλλοιώνει την αντίληψη της γεύσης και σέβεται τους μαλακούς ιστούς του στόματος. Γι αυτό η Zendium είναι αποτελεσματική αλλά ήπια ταυτόχρονα, κατάλληλη και για άτομα που έχουν τάση να εμφανίζουν στοματικά έλκη.
«Η Zendium αποτελεί ένα πολύ χειροπιαστό παράδειγμα για το πώς η Βιοεπιστήμη, μπορεί να δημιουργεί νέα δεδομένα στη στοματική υγεία, με επαναστατικά προϊόντα, τα οποία λειτουργούν σε αρμονία με τον ανθρώπινο οργανισμό και προάγουν τον ρόλο της πρόληψης», δήλωσε ο Δρ. Θοδωρής Αναγνωστόπουλος, Βιολόγος, Science Communicator, κεντρικός ομιλητής της Συνέντευξης Τύπου.

Η ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ DNA ΤΗΣ ZENDIUM

Το ερευνητικό έργο πίσω από τη Zendium ξεκινάει στα εργαστήρια της Σκανδιναβικής Βιοεπιστήμης το 1969, όταν από τον μικροβιολόγο Dr. Henk Hoogendoorn, ζητήθηκε να δημιουργήσει μια οδοντόκρεμα, η οποία θα προστάτευε το στόμα όπως ακριβώς η φύση. Ο Dr. Hoogendoom μελέτησε διεξοδικά τον μηχανισμό με τον οποίο το σάλιο μπορεί να αμύνεται από τη φύση του, ενάντια στα βακτήρια, για να προστατεύει τα δόντια και τα ούλα μας.

Στη διάρκεια των ερευνών του, ανακάλυψε ότι ένα σύστημα ενζύμων και πρωτεϊνών μπορεί να ενισχύει τη φυσική άμυνα του στόματος. Σε αυτό το σύστημα βασίστηκε η επαναστατική σύνθεση μιας οδοντόκρεμας που λειτουργεί σε αρμονία με το στόμα, ενισχύοντας τη φυσική του άμυνα. Έτσι δημιουργήθηκε η Zendium.

Η ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ZENDIUM

Οι επιστήμονες της Zendium, οπλισμένοι με τη γνώση των φυσικών μηχανισμών προστασίας του σάλιου μας, μελέτησαν διεξοδικά και επέλεξαν τον βέλτιστο συνδυασμό ενεργών συστατικών, δημιουργώντας μια οδοντόκρεμα δρα σε αρμονία με το στόμα. Η Zendium περιέχει ένζυμα και πρωτεΐνες που χρησιμοποιεί το στόμα μας, για να αμυνθεί απέναντι στα βακτήρια που προκαλούν γνωστά προβλήματα των δοντιών και των ούλων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ