ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ

Η Lavipharm στo 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο Νευρολογίας του Ιατρικού Αθηνών

Δυναμικό παρόν στο 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο Νευρολογίας του Ιατρικού Ομίλου Αθηνών, έδωσε η φαρμακευτική Lavipharm. Το συνέδριο, με βασικό θέμα «Ο ρόλος του Νευρολόγου στο Γενικό Νοσοκομείο», διεξήχθη στις 3-5 Ιουνίου 2016 στην Αίγλη Ζαππείου με τη συμμετοχή πολλών Ελλήνων και ξένων επιστημόνων.

Η Lavipharm στo 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο Νευρολογίας του Ιατρικού Αθηνών

Στόχος της συνάντησης ήταν η ενημέρωση των ιατρών για τα νεότερα δεδομένα του κλάδου της νευρολογίας στην πρωτοβάθμια και τριτοβάθμια περίθαλψη. Στο συνέδριο αναλύθηκαν και συζητήθηκαν τα κύρια νευρολογικά προβλήματα που απασχολούν τους επαγγελματίες υγείας του Γενικού Νοσοκομείου στην καθημερινή κλινική πράξη, καθώς και ο σημαντικός ρόλος του σύγχρονου νευρολόγου στην αντιμετώπισή τους.

Η Lavipharm δραστηριοποιείται στο χώρο του φαρμάκου από το 1911 έχοντας στόχο την αρωγή στο λειτούργημα των γιατρών και φαρμακοποιών, με την παροχή αξιόπιστων θεραπευτικών επιλογών. Στο χαρτοφυλάκιό της περιλαμβάνονται καινοτόμα, ασφαλή και αποτελεσματικά προϊόντα, που ανταποκρίνονται στις καθημερινές ανάγκες υγείας του σύγχρονου ασθενή και καταναλωτή. Με πολύχρονη εμπειρία στη θεραπευτική κατηγορία του Κεντρικού Νευρικού Συστήματος, η Lavipharm μεριμνά για τη συνεχή βελτίωση της ποιότητας ζωής των ασθενών που πάσχουν από άνοια ή από κάποιο καταθλιπτικό σύνδρομο.

Η Lavipharm είναι ένας ολοκληρωμένος Όμιλος έρευνας, ανάπτυξης, παραγωγής, εισαγωγής, εμπορίας και διανομής φαρμάκων, καλλυντικών και προϊόντων υγείας στην Ελλάδα, με έντονη διεθνή δραστηριότητα.

Lavipharm synedrio