ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ

2ο Greek Tourism Workshp στο Κουβέιτ: Με προσδοκίες για την τόνωση του ιατρικού τουρισμού

Με στόχο την ενίσχυση της ροής επισκεπτών υψηλού εισοδήματος, από αραβικά κράτη προς την Ελλάδα, πραγματοποιήθηκε το 2ο Greek Tourism Workshp 2018 στο Κουβέιτ.

2ο Greek Tourism Workshp στο Κουβέιτ: Με προσδοκίες για την τόνωση του ιατρικού τουρισμού

Το Greek Tourism Workshop 2018, αφιέρωσε μέρος της διοργάνωσής του στον σημαντικό τομέα του Ιατρικού Τουρισμού, δίνοντας τη δυνατότητα σε ιδιωτικές ιατρικές επιχειρήσεις και σε εξέχοντες ιδιώτες πιστοποιημένους ιατρούς να συμμετάσχουν σε αυτό, με στόχο την αύξηση της ροής ταξιδιωτών υγείας.

Το Vitabooking.com με CEO & Founder τον κύριο Πέτρο Μαμαλάκη έδωσε δυναμικά το παρόν στην εν λόγω διοργάνωση, μέσω της εταιρείας μας, των Med-Professionals, η οποία με επικεφαλής την Κοινωνιολόγο κυρία Ελένη Χόβρη ανέλαβε επιτυχώς υπηρεσίες διαμεσολάβησης ιατρικού τουρισμού, με στόχο να γίνει γνωστό στο εξωτερικό το άρτιο επιστημονικό προφίλ των συνεργαζόμενων με το Δίκτυο μας Ελλήνων ιατρών. Η αποστολή μας αποκόμισε σημαντικές επαφές αλλά και προτάσεις συνεργασίας πραγματοποιώντας b2b επαφές με Tour Operator και Medical Tourism Facilitators, και όπως διαπιστώθηκε το ενδιαφέρον ήταν μεγάλο για όλες τις ειδικότητες της ιατρικής και ειδικά, τους τομείς της εξωσωματικής γονιμοποίησης, της ρομποτικής χειρουργικής, της οδοντιατρικής αλλά και της νευροχειρουργικής.

Μεγάλο ενδιαφέρον επέδειξαν οι συμμετέχοντες για την υπηρεσία αξιοποίησης του πιστοποιημένου ιατρικού προσωπικού της χώρας και των μονάδων ιδιωτικής υγείας, γνωστή και ως Vitabooking.com, καθώς δίνεται πλέον η δυνατότητα να διασυνδέονται ταξιδιώτες υγείας σε όλο τον κόσμο με την Ελλάδα, επιτρέποντας στους ασθενείς από το εξωτερικό να λαμβάνουν υπηρεσίες, χωρίς να προβληματίζονται για τη μεταφορά, τη μετάφραση και τη διαμονή τους στη χώρα μας. Παράλληλα τους δίνεται η δυνατότητα να λαμβάνουν ιατρικές υπηρεσίες από κορυφαίους επαγγελματίες, σε άριστα πιστοποιημένα ιατρικά ιδρύματα με αντίστοιχη σύγκριση τιμολογημένων υπηρεσιών με άλλες χώρες του εξωτερικού, στοιχείο που κρίθηκε απ΄ όλους τους παρευρισκόμενους ως ιδιαίτερα πρωτοποριακό και καινοτόμο.

Δυναμικό παρόν στο Greek Tourism Workshop 2018 που πραγματοποιήθηκε στο Κουβέιτ, έδωσε κι ο Όμιλος ΥΓΕΙΑ, εκπροσωπούμενος από τον Commercial Account Manager κ. Γιώργο Σώρα και τον Διευθυντή Ορθοπαιδικής Κλινικής Αθλητικών Κακώσεων του Ομίλου ΥΓΕΙΑ κ. Δημήτρη Τσούκα ενώ στη διοργάνωση συμμετείχαν και τα μεγαλύτερα ελληνικά ξενοδοχεία όπως τα Intercontinental Athens, Divani Collection Hotels, Grecotel και Out of the Blue Capsis Elite Resort.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν εκτός από Tour Operators, Medical Tourism Facilitators, ο εντεταλμένος σύμβουλος Τουρισμού Περιφέρειας Κρήτης κύριος Μιχαήλ Βαμιεδάκης, ο Πρέσβης του Κουβέιτ στην Ελλάδα και τέλος ο Πρέσβης μας στο Κουβέιτ κύριος Ανδρέας Παπαδάκης.

Η ικανοποίηση για την ανταπόκριση της αραβικής αγοράς ήταν μεγάλη και γι΄αυτό θα συνεχίσουμε να συμμετέχουμε στα workshops αυτά, με στόχο το άνοιγμα και στις αγορές των υπόλοιπων Αραβικών κρατών. Η διοργάνωση των εκδηλώσεων του Greek Tourism Workshop 2018, που υλοποιούνται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, από την εταιρία Congress & Business Planners, ήταν άψογη. Σαν Med-Professionals, θέλουμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τόσο τις διοργανώτριες εταιρείες και ιδιαίτερα την managing director του πρακτορείου Mideast Travel Worldwide, κυρία Katerina Mousbeh όσο και τους ιατρούς του Δικτύου μας που μας στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια ώστε να μπορούμε να παρουσιάζουμε την χώρα μας ως ένα δυνατό “χαρτί” στον Ιατρικό Τουρισμό παγκοσμίως!

Διαβάστε ακόμη:

Πατούλης: Η Ελλάδα σημαντικός παίκτης στον τουρισμό υγείας στην Ινδία & Ασία

ΠΕΙΚ: Οι Ιδιωτικές Κλινικές αναζητούν ασθενείς του εξωτερικού...

Ο Όμιλος Υγεία στο 1ο Greek Tourism Workshop στην Ινδία