ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ

Ο όμιλος Υγεία στις 21 πρωτοπόρες εταιρείες της Ελλάδας

Στις 21 πρωτοπόρες εταιρείες που αξιολογήθηκαν στην πρώτη έκδοση του Επιχειρηματικού Δείκτη Βιώσιμης Ανάπτυξης - Sustainability Performance Directory, του Quality Net Foundation στην Ελλάδα, περιλαμβάνεται το Διαγνωστικό και Θεραπευτικό Κέντρο Υγεία.

Ο όμιλος Υγεία στις 21 πρωτοπόρες εταιρείες της Ελλάδας

Οι 21 εταιρείες που εντάσσονται στις ΤHE MOST SUSTAINABLE COMPANIES ΙΝ GREECE για το έτος 2017, περιλαμβάνονται στην ηγετική ομάδα των ελίτ της ελληνικής επιχειρηματικής σκηνής, μετά από τη κατάταξη και αξιολόγηση των μη χρηματοοικονομικών επιδόσεών τους και της ολιστικής προσέγγισής τους στα θέματα της Βιώσιμης Ανάπτυξης.

Το Sustainability Performance Directory, είναι επιχειρηματικός Δείκτης Βιώσιμης Ανάπτυξης και έχει διαμορφωθεί σύμφωνα με τις προδιαγραφές του Ελληνικού Κώδικα Βιωσιμότητας, κατά τα πρότυπα του αντίστοιχου Γερμανικού Κώδικα και αξιολογεί τον τρόπο με τον οποίο οι εταιρίες προσεγγίζουν τα θέματα βιωσιμότητας, τις διαδικασίες και τις πολιτικές που εφαρμόζουν.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΥΓΕΙΑ κ. Ανδρέας Καρταπάνης στον ευχαριστήριο λόγο κατά την τελετή βράβευσης δήλωσε «Ο Όμιλος ΥΓΕΙΑ μετουσιώνει πολιτικές Βιώσιμης Ανάπτυξης στον στρατηγικό σχεδιασμό όλων των νοσοκομείων και εταιρειών του, καθώς πιστεύουμε ότι η εν γένει ανάπτυξη του Ομίλου είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την κοινωνία, το περιβάλλον, τους εργαζόμενους και την εθνική οικονομία. Με πλήρη συναίσθηση του «ευαίσθητου» κλάδου που δραστηριοποιούμαστε, έχουμε δεσμευτεί έναντι όλων των συμμετόχων μας, πως παρά τις δύσκολες κοινωνικοοικονομικές συνθήκες που βιώνει ολόκληρη η χώρα, όλοι εμείς στον Όμιλο ΥΓΕΙΑ θα συνεχίσουμε να προσεγγίζουμε με υπευθυνότητα τα θέματα Βιώσιμης Ανάπτυξης».

Σχετικά με το QualityNet Foundation

Το QualityNet Foundation είναι ένας εξειδικευμένος Οργανισμός στη προώθηση των θεμάτων της Βιώσιμης Ανάπτυξης στην Ελληνική αγορά δημιουργώντας μεθοδολογίες και εργαλεία που υποστηρίζουν τους οργανισμούς στην υιοθέτηση της Βιώσιμης Ανάπτυξης και της Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας. Η συνεργασία του με Ευρωπαϊκούς Οργανισμούς, όπως το German Council for Sustainable Development, του επιτρέπουν να υποστηρίζει τις ελληνικές επιχειρήσεις με εργαλεία που προωθούν την ανταγωνιστικότητα τους.

Διαβάστε ακόμη:

ΥΓΕΙΑ: Το μοναδικό Κέντρο Αριστείας στον τομέα παθήσεων Παχέος Εντέρου, Ορθού & ΠρωκτούΣτον όμιλο Υγεία ο καθηγητής Καρδιολογίας Πάνος Βάρδας

ΥΓΕΙΑ: Συμμετοχή στο 3ο Παγκόσμιο Διαδικτυακό Σεμινάριο LION-ESS

Αρίστευσε ο Όμιλος Υγεία στα βραβεία «Salus Index 2017»

O Όμιλος Υγεία στις 20 πιο αξιοθαύμαστες επιχειρήσεις της Ελλάδας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ