ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ

ΙΑΣΩ General: Ολοκληρώθηκε η συμφωνία μεταβίβασης στην Hellenic Helthcare SARL

Ολοκληρώθηκε στις 5 Απριλίου η συμφωνία μεταβίβασης των μετοχών της ΙΑΣΩ GENERAL στην HELLENIC HEALTHCARE S.A R.L. σε υλοποίηση της από 5.11.2017 συμφωνίας.

ΙΑΣΩ General: Ολοκληρώθηκε η συμφωνία μεταβίβασης στην Hellenic Helthcare SARL

Ειδικότερα μεταβιβάστηκε το 97,2% των μετοχών που κατείχε η εταιρεία έναντι τιμήματος 19.446.000 € που καταβλήθηκε για να χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά για την απομείωση του τραπεζικού δανεισμού. Οι μετοχές που κατείχε η ΙΑΣΩ GENERAL σε θυγατρικές εταιρείες του ομίλου ΙΑΣΩ, σημαντικότερη εκ των οποίων ήταν η συμμετοχή στο ΙΑΣΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ (72,31%), αποκτήθηκαν, νωρίτερα, από την ΙΑΣΩ ΝΟΤΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ.

Με αφορμή αυτό το γεγονός ο πρόεδρος του Ομίλου ΙΑΣΩ Δρ. Γ. Σταματίου δήλωσε «η συμφωνία αυτή υλοποιεί μια στρατηγική απόφαση του Ομίλου μας, η οποία βελτιώνει την χρηματοοικονομική εικόνα του και ειδικά το επίπεδο δανεισμού του. Με την κίνηση αυτή επαναπροσδιορίζεται η επιχειρηματική δραστηριότητα του Ομίλου και καταδεικνύεται ότι βασικός πυρήνας της είναι η Μαιευτική και η Γυναικολογία. Είμαι βέβαιος ότι η επόμενη μέρα μας βρίσκει περισσότερο ενισχυμένους για να αντιμετωπίσουμε τις επερχόμενες εξελίξεις στον κλάδο, διαδραματίζοντας ενεργό ρόλο.»

Διαβάστε ακόμη:

Πράσινο φως από την Επιτροπή Ανταγωνισμού για την πώληση του Ιασώ General



Μέτωπο κατά της πώλησης του Ιασώ General από μετόχους & ιατρούς - Ζητούν εκπόνηση μελέτης