ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ

8η διοργάνωση των Αριστείων Εταιρικής Υπευθυνότητας ΣΔΕ

Τα Αριστεία είναι τα πρώτα βραβεία Εταιρικής Υπευθυνότητας στην Ελλάδα που θεσμοθετήθηκαν το 2000 από τον ΣΔΕ (Σύνδεσμος Διαφημιζομένων Ελλάδος) και οργανώθηκαν για πρώτη φορά το 2001.

8η διοργάνωση των Αριστείων Εταιρικής Υπευθυνότητας ΣΔΕ

Ο θεσμός αναδεικνύει κι επιβραβεύει εκείνες τις δράσεις των επιχειρήσεων που συμβάλλουν σε έναν κόσμο που νοιάζεται περισσότερο για τον άνθρωπο και κατ’ επέκταση ένα καλύτερο αύριο για όλους.

Επιχειρήσεις με έδρα την Ελλάδα και την Κύπρο, μέλη ή μη του ΣΔΕ και ανεξαρτήτου μεγέθους, υποβάλουν τις υποψηφιότητές τους με έργα που πραγματοποιήθηκαν από τον Ιανουάριο 2017 έως και τον Δεκέμβριο 2018 και τα οποία έχουν ολοκληρωθεί ή βρίσκονται σε εξέλιξη.

Επιπλέον δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι κοινωνικές επιχειρήσεις, με έδρα την Ελλάδα και την Κύπρο, οι οποίες διαγωνίζονται αποκλειστικά για το Ειδικό Αριστείο Έργου Κοινωνικής Επιχείρησης, με το συνολικό έργο που έχουν πραγματοποιήσει από τον Ιανουάριο 2017 έως και τον Δεκέμβριο 2018 και όχι με μεμονωμένα προγράμματα / δράσεις.

Κάθε τέτοια δράση, μικρή ή μεγάλη, βάζει ένα λιθαράκι για έναν καλύτερο κόσμο. Τα Αριστεία Εταιρικής Υπευθυνότητας του ΣΔΕ, καλούν τις εταιρίες, μικρές-μεσαίες και μεγάλες, μέλη και μη μέλη του ΣΔΕ, να υποβάλλουν τις συμμετοχές τους.

Η υποβολή γίνεται ηλεκτρονικά στο site της διοργάνωσης http://www.aristia-sde.gr έως και τις 28 Ιουλίου 2019.

Τα Αριστεία 2019 πραγματοποιούνται υπό την αιγίδα του Ελληνικού Ινστιτούτου Επιχειρηματικής Ηθικής (EBEN GR) και η Τελετή Απονομής θα πραγματοποιηθεί στις 27 Νοεμβρίου 2019, στο Φάρο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ