ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ

Ο Παλαιστίνιος πρέσβης στην Ογκολογική Μονάδα

Την Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη-ΕΛΠΙΔΑ», επισκέφθηκε ο Πρέσβης της Παλαιστίνης στην Ελλάδα, κύριος Marwan Emil Toubassi και ο Πολιτικός Σύμβουλος της Πρεσβείας της Παλαιστίνης κύριος Ismat Sabri, συνοδευόμενοι από τον υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων της Πρεσβείας, κύριο Muhanad Jarrar.

Ο Παλαιστίνιος πρέσβης στην Ογκολογική Μονάδα

Σκοπός της επίσκεψής τους ήταν να δουν από κοντά το έργο του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ», και να τιμήσουν την Πρόεδρο του Συλλόγου, κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, για την προσφορά της όχι μόνο στα άρρωστα Ελληνόπουλα αλλά και σε παιδιά από τις γειτονικές χώρες όπως και από την Παλαιστίνη.

Η κυρία Βαρδινογιάννη και ο Διοικητής του Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία», κύριος Εμμανουήλ Παπασάββας τους υποδέχτηκαν και τους ξενάγησαν στους χώρους της Μονάδας.

Ο Πρέσβυς της Παλαιστίνης, κύριος Samir Abou Ghazaleh συνεχάρη την κυρία Βαρδινογιάννη για το τόσο σημαντικό της έργο και της απένειμε τιμητική πλακέτα και μετάλλιο εκ μέρους του λαού της Παλαιστίνης λέγοντας: «Είμαι υπερήφανος για την σπουδαία και γενναιόδωρη δουλειά που κάνετε εδώ. Εκτιμώ πολύ αυτό που προσφέρετε όχι μόνο στα άρρωστα παιδιά στην Ελλάδα αλλά και στα άρρωστα παιδιά όλου του κόσμου. Το έργο σας είναι σπουδαίο για όλη την ανθρωπότητα».

Η κυρία Βαρδινογιάννη τον ευχαρίστησε για τα καλά του λόγια και για την τιμή που της έκανε και, σε ανάμνηση της επίσκεψής του, του πρόσφερε την τιμητική πλακέτα του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ». Φεύγοντας οι επισκέπτες πρόσφεραν δώρα στα παιδιά της Μονάδας.

Διαβάστε ακόμη:

«A Νight to Remember» για τα παιδιά με καρκίνο

Συνεργασία Βαρδινογιάννη - Αλαμουντίν για την επιστροφή των Μαρμάρων του Παρθενώνα;

Ένα ακόμη βραβείο για την κυρία Μ. Βαρδινογιάννη από το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδας