ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ

Επίσχεση εργασίας των ειδικευομένων γιατρών στο Αττικόν

Σε επίσχεση εργασίας προχωρούν οι ειδικευόμενοι γιατροί του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αττικον, διεκδικώντας την πληρωμή των δεδουλευμένων εφημεριών που έχουν πραγματοποιήσει εδώ και 6 μήνες.
Επίσχεση εργασίας των ειδικευομένων γιατρών στο Αττικόν

Σε επίσχεση εργασίας προχωρούν οι ειδικευόμενοι γιατροί τουΠανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αττικον, διεκδικώντας την πληρωμή των δεδουλευμένωνεφημεριών που έχουν πραγματοποιήσει εδώ και 6 μήνες.

Μάλιστα όπως καταγγέλουν οι ειδικευόμενοι γιατροί, τουςζητούν να δηλώσουν λιγότερες εφημερίες από όσες έχουν κάνει, προκειμένου ναεγκριθεί μικρότερο κονδύλι.

Οι ειδικευόμενοι του νοσοκομείου περιγράφουν ακόμα τηνκατάσταση που επικρατεί στο νοσοκομείο, το οποίο δέχεται καθημερινά μεγάλο όγκοεπισκέψεων, με αποτέλεσμα να περιμένουν ασθενείς στα εξωτερικά ιατρεία μέχρικαι 9 ώρες, ενώ σε καθημερινή βάση είναι σε ανάπτυξη 100 ράντζα.

Παράλληλα, σημειώνουν ότι παραμένουν κλειστά τα 13 από τα 27κρεβάτια εντατικής θεραπείας λόγω μη ανανέωσης των νοσηλευτικών συμβάσεων, ενώγια τον ίδιο λόγο είναι κλειστές οι 7 από τις 14 χειρουργικές αίθουσες.