ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ

Λουκέτο στο Τμήμα Αιμοδοσίας του Θριασίου

Το τμήμα Αιμοδοσίαςστο ΘΡΙΑΣΙΟ νοσοκομείο βρίσκεται μπροστά στον κίνδυνο διακοπής λειτουργίας,γιατί στις 20 Νοεμβρίου, αποχωρεί, λόγω συνταξιοδότησης η διευθύντρια ιατρός.Αυτό σημαίνει ότι το τμήμα μένει χωρίς διευθυντή - επιστημονικό υπεύθυνο καιδεν θα μπορεί να λειτουργήσει
Λουκέτο στο Τμήμα Αιμοδοσίας του Θριασίου

Το τμήμα Αιμοδοσίαςστο ΘΡΙΑΣΙΟ νοσοκομείο βρίσκεται μπροστά στον κίνδυνο διακοπής λειτουργίας,γιατί στις 20 Νοεμβρίου, αποχωρεί, λόγω συνταξιοδότησης η διευθύντρια ιατρός.Αυτό σημαίνει ότι το τμήμα μένει χωρίς διευθυντή - επιστημονικό υπεύθυνο καιδεν θα μπορεί να λειτουργήσει.

Στο τμήμα τηςΑιμοδοσίας θα απομείνουν μόνο μια μόνιμη γιατρός και δύο επικουρικοί γιατροί,που η σύμβαση τους λήγει στον Φεβρουάριο και τον Αύγουστο 2014.

Διακοπή λειτουργίαςτης Αιμοδοσίας σημαίνει ότι θα δεν θα γίνονται οι απαραίτητες μεταγγίσεις στοΘΡΙΑΣΙΟ νοσοκομείο, δηλαδή θα σταματήσουν οι χειρουργικές επεμβάσεις και θακινδυνέψει η υγεία και η ζωή νοσηλευομένων ασθενών. Θα σταματήσουν και οιαιμοληψίες από αιμοδότες, για την κάλυψη των αναγκών σε αίμα και παράγωγα του.