ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ

«Τραγική και επικίνδυνη» η κατάσταση στο νοσοκομείο Άρτας

Στο μέλλονπαρέπεμψε την πλήρη κάλυψη των τεράστιων ελλείψεων σε ιατρικό και νοσηλευτικόπροσωπικό στο Γ. Νοσοκομείο Άρτας, ο υπουργός Υγείας κ. Άδωνις Γεωργιάδης,
«Τραγική και επικίνδυνη» η κατάσταση στο νοσοκομείο Άρτας

Στο μέλλονπαρέπεμψε την πλήρη κάλυψη των τεράστιων ελλείψεων σε ιατρικό και νοσηλευτικόπροσωπικό στο Γ. Νοσοκομείο Άρτας, ο υπουργός Υγείας κ. Άδωνις Γεωργιάδης,απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση σήμερα στη βουλή, του βουλευτή Αιτωλοακαρνανίαςτου ΚΚΕ, Ν. Μωραΐτη.


Ο κ. Μωραΐτης χαρακτήρισε τραγική και επικίνδυνη για τους ασθενείς τηλειτουργία του νοσοκομείου Άρτας, λόγω των τεράστιων ελλείψεων.

Αποτέλεσμα είναι «τμήματα και κλινικές να μηνμπορούν να ανταποκριθούν στο πρόγραμμα εφημεριών, να υποβαθμίζονται και ναοδηγούνται σε πλήρη διάλυση», ενώ «οι εργαζόμενοι και οι ασθενείς να βιώνουν καθημερινάμια δραματική κατάσταση», αναφέρεται στην ερώτηση.

Οι ασθενείς μάλιστα αναγκάζονται να μετακινούνται σεόμορους νομούς, προςαναζήτηση δημόσιων παροχών Υγείας, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τους ίδιους καιτις οικογένειές τους, τόνισε ο βουλευτής του ΚΚΕ.

Διαβάστε περισσότερα στο newsbomb