ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ

Απίστευτη επίθεση Άδωνι στον ΣΥΡΙΖΑ

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κατά τη διάρκεια της συζήτησης του νομοσχεδίου για την Προβάθμια Φροντίδα Υγείας, στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων. της Βουλής.
Απίστευτη επίθεση Άδωνι στον ΣΥΡΙΖΑ

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδηςστους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κατά τη διάρκεια της συζήτησης του νομοσχεδίου γιατην Προβάθμια Φροντίδα Υγείας, στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων. της Βουλής.


Ο υπουργός Υγείας, αφού δήλωσε πως την Πέμπτη θαανακοινωθούν οι τελικές αλλαγές στο νομοσχέδιο, επεσήμανε ότι η μεταρρύθμιση θαολοκληρωθεί σε δύο χρόνια, και απευθυνόμενος στα κόμματα της αντιπολίτευσης καιειδικότερα στον ΣΥΡΙΖΑ, σημείωσε ότι «το να μην μπορούμε να συνεννοηθούμε στοελάχιστον κοινό πολλαπλάσιο για την μεταρρύθμιση είναι δείγμα τρομερής πολιτικής ανωριμότητας.Για αυτό φθάσαμε εδώ που φθάσαμε και είμαστε άξιοι της μοίρα μας».


Μετά την αντίδραση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στα σχόλια τουκ. Α. Γεωργιάδη, ο υπουργός συνέχισε την επίθεσή του με χαρακτηρισμούς, όπως“είστε υποκριτές και πολιτικάντηδες”. Και ο υπουργός Υγείας συνέχισε λέγονταςότι “ο ΣΥΡΙΖΑ ενδιαφέρεται μόνο για τις ψήφους και υιοθέτησε τα συντεχνιακάαιτήματα των γιατρών του ΕΟΠΥΥ”.