ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ

Καταγραφή της διαδικασίας μετάβασης των οδηγών των νοσοκομείων στο ΕΚΑΒ

Tην πορεία των διαδικασιών μετάβασης στο ΕΚΑΒ των οδηγών που τέθηκαν σε διαθεσιμότητα από τα Νοσοκομεία, θέλησε να ελέγξει ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ Δημήτρης Παπαγιαννίδης με μία μη προγραμματισμένη επίσκεψη σε Παραρτήματα και Τομείς του Ε.Κ.Α.Β. στη Βόρεια Ελλάδα.

Καταγραφή της διαδικασίας μετάβασης των οδηγών των νοσοκομείων στο ΕΚΑΒ

Ο κ. Παπαγιαννίδης μετέβη στη Θεσσαλονίκη όπου συναντήθηκε τόσο με τον Διοικητή της 4ης Υ.ΠΕ. κο Βεντούρη Θρασύβουλο όσο και με τον Διοικητή της 3ης Υ.ΠΕ. κο Ανδριόπουλο Δημοσθένη και τον Υποδιοικητή κο Νάνο Παναγιώτη, με τους οποίους συνομίλησε σχετικά με θέματα που άπτονται της επείγουσας παροχής προνοσοκομειακής φροντίδας από τις μονάδες του Ε.Κ.Α.Β. στις ανάλογες περιοχές της Περιφέρειας Μακεδονίας.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις με το προσωπικό του Παρατήματος του Ε.Κ.Α.Β. στη Θεσσαλονίκη καθώς και με μέλη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Προσωπικού (Π.Ο.Π) του Ε.Κ.Α.Β., έτσι ώστε να καταγράψει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην παρούσα φάση της διαδικασίας ένταξης των νέων οδηγών.

Η επίσκεψη του κου Παπαγιαννίδη στη Θεσσαλονίκη ολοκληρώθηκε με αντίστοιχες συναντήσεις με τους Υπεύθυνους των Τομέων του Ε.Κ.Α.Β. Θεσσαλονίκης (Χαλκιδικής κλπ), με τους συντονιστές των ασθενοφόρων αλλά και με τον Διοικητή του Νοσοκομείου Πολυγύρου κο Μπισχινιώτη Γιάννη.

Επίσης ο πρόεδρος του Ε.Κ.Α.Β. επισκέφτηκε τα Παραρτήματα του Ε.Κ.Α.Β. Καβάλας και Αλεξανδρούπολης αλλά και τους Τομείς του Ε.Κ.Α.Β. στη Δράμα, στην Κομοτηνή και στην Ξάνθη, όπου προέβη σε συναντήσεις τόσο με τους εργαζομένους όσο και με αντιπροσώπους των σωματείων τους.

EKAB-Pr.Schedule.Voreia.Ellada 1