ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ

Σήριαλ τα προβλήματα από την έλλειψη οδηγών στο νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας στην Πάτρα

Σήριαλ τα προβλήματα από την έλλειψη οδηγών στο νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας στην Πάτρα

Σε σήριαλ εξελίσσονται οι καταστάσεις που εκτυλίσσονται στο Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» στην Πάτρα, λόγω της έλλειψης οδηγών!

Μετά την αποκάλυψη πως οι ασθενείς του Νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας» κινδυνεύουν να μείνουν χωρίς φαγητό, νέα καταγγελία του Σωματείου Εργαζομένων «Ιπποκράτης» αποκαλύπτει την κατάσταση που επικρατεί στο συγκεκριμένο νοσηλευτικό ίδρυμα της Πάτρας.

Στην ανακοίνωσή του το Σωματείο Εργαζομένων «Ιπποκράτης» αναφέρει τα εξής:

«Το σίριαλ με τους οδηγούς συνεχίζεται για 72η ημέρα. Δεν έχει βρεθεί λύση για την κάλυψη όλων των βαρδιών του Σαββατοκύριακου που έχουμε μπροστά μας, παρά τα όσα συνέβησαν ειδικά τα δύο προηγούμενα.

Αυτές είναι οι λύσεις που δίνουν οι Διοικούντες το Σύστημα Υγείας στην περιοχή μας και ειδικά ο Κος Κατσίβελλας, που ψεύδεται ασυστόλως όταν τολμά και λέει ότι έχουμε 8 Οδηγούς στο Νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας, όπου ελπίζουμε στην προσπάθειά του για να τα παρουσιάσει όλα καλώς, να μην βαφτίσει οδηγούς ακόμη και τούς έχοντες δίπλωμα οδήγησης ασθενείς που μπαίνουν σ΄ αυτό εδώ το Νοσοκομείο.

Η παραλαβή των άκρως απαραίτητων Φαρμάκων (Ναρκωτικά ) από την Αθήνα, που εκκρεμεί η παραλαβή τους για πάνω από 10 ημέρες, ακόμη δεν τα έχουμε παραλάβει γιατί δεν έχουμε Οδηγό να στείλουμε.

Επίσης χθες δεν είχαμε οδηγό για να μεταφέρει τα αίματα από το Κ.Υ Χαλανδρίτσας στο Νοσοκομείο για να γίνουν οι σχετικές εξετάσεις, τα οποία ακόμη μια φορά τα κατέβασε και πάλι από ευαισθησία προς τους πολίτες της Υπαίθρου, ο Διευθυντής του συγκεκριμένου Κέντρου Υγείας, το δε υγειονομικό υλικό ήλθε σήμερα και το παρέλαβε Εργαζόμενος από το εκεί Κ.Υ με το δικό του αυτοκίνητο».

Links

BEST OF NETWORK

Ρωτήστε τον γιατρό

PlusQueen