ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ

Επίσκεψη Γρηγοράκου στο Αγία Όλγα

Επίσκεψη στο «Αγία Όλγα Κωνσταντοπούλειο Γενικό περιφερειακό νοσοκομείο Ν. Ιωνίας», πραγματοποίησε την Παρασκευή, ο Υπουργός Αναπληρωτής Υγείας Λεωνίδας Γρηγοράκος.  Ο κ. Γρηγοράκος αφού επισκέφθηκε μονάδες του νοσοκομείου και συνομίλησε με πολίτες πραγματοποίησε ευρεία σύσκεψη για όλα τα θέματα που αφορούν το νοσοκομείο.

Επίσκεψη Γρηγοράκου στο Αγία Όλγα

Στην συνάντηση συμμετείχαν: ο Διοικητής 1ης ΥΠΕ, Σταύρος Πεντέας, ο Υποδιοικητής 1ης ΥΠΕ, Σωτήρης Ζώτος, ο Διοικητής του Νοσοκομείου, Περικλής Λύγκος, ο Υποδιοικητής Ιωάννης Κωτσιόπουλος.

Στο τραπέζι της συζήτησης τέθηκαν όλα τα ζητήματα του νοσοκομείου, όπως η υλοποίηση του προϋπολογισμού, η κατάρτιση του νέου, θέματα προσωπικού, οι πιλοτικές δράσεις του νοσοκομείου καθώς και προγράμματα του ΕΣΠΑ.

Ο Αν. Υπουργός ενημέρωσε ότι σύντομα θα υπάρξει ρύθμιση για την επιτάχυνση των διαδικασιών για τις κρίσεις των συντονιστών Διευθυντών με συμμετοχή όποιων γιατρών το επιθυμούν. Στόχος είναι η ολοκλήρωση των διαδικασιών στο συντομότερο δυνατό διάστημα.

Ο κ. Γρηγοράκος ενημερώθηκε για το θέμα των ενδονοσοκομειακών λοιμώξεων από την κυρία Κατερίνα Μασγαλά και για την πιλοτική δράση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας στο νοσοκομείο με τίτλο «Health in Action» από την κ. Annete Katrava. Για τα δύο αυτά θέματα συμφωνήθηκε να υπάρξουν εξειδικευμένες συζητήσεις σε σύντομο χρονικό διάστημα με όλους τους συναρμόδιους φορείς για περαιτέρω ανάπτυξη δράσεων.

Διαβάστε ακόμη:

Γρηγοράκος: Οι προσλήψεις που έρχονται & η τροπολογία για τους συντονιστές του ΕΣΥ