ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ

Απίστευτο: Κατήργησαν τη γραμμή 166 στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου

Η διοίκηση του νοσοκομείου Μεσολογγίου διέκοψε τη γραμμή του 166 από το τηλεφωνικό κέντρο του Νοσοκομείου, όπως καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ.

Απίστευτο: Κατήργησαν τη γραμμή 166 στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου

Όπως καταγγέλλει επισήμως το Σωματείο Προσωπικού ΕΚΑΒ της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας, «η διοίκηση του νοσοκομείου προχώρησε σε αυτή την επικίνδυνη ενέργεια θέτοντας σε άμεσο κίνδυνο την υγεία και τη ζωή ασθενών που χρειάζονται επείγουσα βοήθεια».

Συγκεκριμένα , το Σωματείο καταγγέλλει τα εξής: «Το δ.σ. του Σωματείου μας βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να καταγγείλει τη Διοίκηση του Γ.Ν.Ν. Μεσολογγίου για την αδιανόητη ενέργειά της να διακόψει τη Γραμμή του 166 από το Τηλεφωνικό κέντρο του νοσοκομείου.

Επειδή θεωρούμε ότι αυτή η ενέργεια είναι επικίνδυνη και θέτει σε κίνδυνο τη ζωή τόσο των πολιτών που έχουν έχουν ανάγκη την άμεση διακομιδή τους στο νοσοκομείο, όσο και των εργαζομένων του νοσοκομείου και του ΕΚΑΒ και επειδή τέτοιες ενέργειες οδηγούν σε περαιτέρω υποβάθμιση το ήδη υποβαθμισμένο νοσοκομείο καλούμε τον Διοικητή του Νοσοκομείου να αναθεωρήσει την απαράδεκτη αυτή απόφασή του».