ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ

Στα Ψυχιατρικά νοσοκομεία η Κατερίνα Παπακώστα για τα κάλαντα

Τα Ψυχιατρικά Νοσοκομεία Αττικής ''Δαφνί'' και ''Δρομοκαίτειο'' προκειμένου να ανταλλάξει ευχές με τη Διοίκηση και τους εργαζόμενους, ενόψει της νέας χρονιάς, επισκέφθηκε την Τετάρτη, η Υφυπουργός Υγείας, Κατερίνα Παπακώστα – Σιδηροπούλου.

Στα Ψυχιατρικά νοσοκομεία η Κατερίνα Παπακώστα για τα κάλαντα

Η Υφυπουργός συναντήθηκε με τον Διοικητή των Ψυχιατρικών Νοσοκομείων, Παύλο Θεοδωράκη, τον αναπληρωτή Διοικητή του Δρομοκαϊτείου, Αθανάσιο Θεοχάρη, τον πρόεδρο του Δ.Σ., Ισίδωρο Πρώιο, και τον Γενικό Γραμματέα του συλλόγου εργαζομένων Δρομοκαιτείου, Θανάση Ζαφειρόπουλο και άκουσαν τα κάλαντα από τους νοσηλευομένους στο ΨΝΑ και το 18άνω.

Εν συνεχεία, η Υφυπουργός, μετέβη στα Νοσοκομεία Παίδων, όπου μαζί με τον Διοικητή του ''Αγία Σοφία'', Εμμανουήλ Παπασάββα, την αναπληρώτρια Διοικήτρια του ''Αγλαΐα Κυριακού'', Μαρίζα Οικονόμου και το διοικητικό, νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό του Νοσοκομείου άκουσαν τα κάλαντα και ευχήθηκαν καλή ανάρρωση στα παιδιά που νοσηλεύονται.

1231d
1231c

Διαβάστε ακόμη:

Ψυχιατρείο Δαφνί: Τα φετινά Χριστούγεννα να είναι τα τελευταία που γιορτάζουν στο Ψυχιατρείο οι ασθενείς, δηλώνει ο διοικητής