ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ

Στο ΕΚΕΠΥ & στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού η Κατερίνα Παπακώστα

Το Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων Υγείας (ΕΚΕΠΥ), επισκέφθηκε την Πέμπτη η Υφυπουργός Υγείας, Κατερίνα Παπακώστα – Σιδηροπούλου, προκειμένου να συζητήσει για το θέμα των εφημεριών των ψυχιατρικών κλινικών.

Στο ΕΚΕΠΥ & στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού η Κατερίνα Παπακώστα

Την Υφυπουργό, υποδέχθηκε ο Διοικητής του ΕΚΕΠΥ, δρ. Πάνος Ευσταθίου, με τον οποίο εξέτασε το συγκεκριμένο θέμα, με βάση το πόρισμα για το νέο σύστημα εφημεριών των Ψυχιατρικών Νοσοκομείων και των Ψυχιατρικών Τμημάτων των Νοσοκομείων της Αθήνας, το οποίο παρέδωσε η ειδική Επιτροπή του Υπουργείο Υγείας.

Εν συνεχεία, η Κατερίνα Παπακώστα, μετέβη στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού, προκειμένου να παραστεί στην κοπή της βασιλόπιτας του Νοσοκομείου Παίδων Αγλαΐα Κυριακού, μαζί με την Αναπληρώτρια Διοικήτρια του Νοσοκομείου, Μαρίζα Οικονόμου και παρουσία του διοικητικού, ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του Νοσοκομείου. Η Υφυπουργός, ευχήθηκε Υγεία και Δύναμη στους εργαζομένους κατά την τέλεση του έργου τους προς όφελος των παιδιών που νοσηλεύονται εκεί.

Η Υφυπουργός, παρευρέθη, επίσης, στην κοπή της βασιλόπιτας της Δ/νσης Ψυχικής Υγείας και της Δ/νσης Δημόσιας Υγείας του Υπουργείου Υγείας, όπου παρουσία της Γενικής Διευθύντριας Δημόσιας Υγείας και Υπηρεσιών Υγείας, Αθηνάς Κύρλεση, των Διευθυντών, Μαρίας Καμμένου, και Βασιλικής Καραούλη, καθώς και του προσωπικού τους, αντάλλαξε ευχές για μια καλή και δημιουργική χρονιά.