ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ

ΣΕΥΠ-ΕΟΠΥΥ Αττικής-ΠΕΔΥ: Την επόμενη εβδομάδα η Γενική Συνέλευση

Με ανακοίνωση που εξέδωσε χτες, ο Σύλλογος Επιστημονικού Υγειονομικού Προσωπικού ΕΟΠΥΥ Αττικής (ΣΕΥΠ-ΕΟΠΥΥ ΑΤΤΙΚΗΣ-ΠΕΔΥ), γνωστοποιεί ότι η έκτακτη γενική συνέλευση θα λάβει χώρα την επόμενη εβδομάδα, 14 Μαρτίου, και καλεί κάθε του μέλος να παρευρεθεί για να συμβάλλει με τον δικό του τρόπο στην επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι στον χώρο της Υγείας.

ΣΕΥΠ-ΕΟΠΥΥ Αττικής-ΠΕΔΥ: Την επόμενη εβδομάδα η Γενική Συνέλευση

Επισημαίνεται ότι στην συνέλευση έχει προσκληθεί και ο υπουργός Υγείας, κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση-πρόσκληση, την οποία υπογράφουν ο Πρόεδρος του Συλλόγου, Π. Ψυχάρης, και ο Γεν. Γραμματέας, Δ. Λιανός:

"ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
ΣΑΒΒΑΤΟ 14 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015, 10.30 π.μ.
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ DIVANI CARAVEL Βασ. Αλεξάνδρου 2, Αθήνα

Συνάδελφοι η κατάσταση στην ΠΦΥ έχει φτάσει σε οριακό σημείο. Καλούμαστε όλοι να θέσουμε όλα τα προβλήματα και να λάβουμε αποφάσεις.

Συνάδελφοι, το εργασιακό μας μέλλον δεν διαπραγματεύεται. Οι απολυμένοι συνάδελφοι μας απαιτούν δικαίωση. Οι ΠΑΑ απαιτούν την αναγνώριση της προϋπηρεσίας για μισθολογική ένταξη στο ΕΣΥ. Οι συνάδελφοι με δικαστικές αποφάσεις απαιτούν πολιτική λύση. Οι απλήρωτοι συνάδελφοι απαιτούν άμεσα την πληρωμή των οφειλόμενων. Οι συμβασιούχοι έργου απαιτούν την επανένταξη στο σύστημα.

Συνάδελφοι, είναι ευθύνη όλων μας να διαφυλάξουμε την ενότητα. Περισσότερο σήμερα χρειάζεται μαχητική διεκδίκηση. Τίποτα δεν θα μας χαριστεί.

Σας καλούμε στη Γενική Συνέλευση για να λάβουμε σημαντικές αποφάσεις που θα σηματοδοτήσουν την νέα αρχή για την ΠΦΥ και το εργασιακό μας μέλλον.

Έχουμε προσκαλέσει στη Γενική Συνέλευση να παρευρίσκεται και ο Υπουργός Υγείας κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής."