ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ

ΚΕΕΛΠΝΟ: Σύσκεψη στην Λέσβο την Πέμπτη για τους πρόσφυγες

Στην Λέσβο θα μεταβεί κλιμάκιο του ΚΕΕΛΠΝΟ με επικεφαλής τον πρόεδρό του Ομότιμο Καθηγητή Χειρουργικής κ. Αθανάσιο Γιαννόπουλο την Πέμπτη 21 Μαΐου, όπου θα πραγματοποιήσει συνάντηση αναφορικά με θέματα υγειονομικής πολιτικής για τους μετανάστες.

ΚΕΕΛΠΝΟ: Σύσκεψη στην Λέσβο την Πέμπτη για τους πρόσφυγες

Ειδικότερα, το ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. στο πλαίσιο υλοποίησης της πολιτικής του Υπουργείου Υγείας σχετικά με την επαρκή υγειονομική και ψυχοκοινωνική κάλυψη των νεοεισερχόμενων μεταναστών και προσφύγων που λαμβάνει χώρα στις πύλες εισόδου της χώρας (Βόρειο & Νότιο Αιγαίο, Έβρος, Κρήτη) και κατ' επέκταση τη θωράκιση της Δημόσιας Υγείας της χώρας ενημερώνει για τα εξής.

Ο Πρόεδρος Δ.Σ. του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. Ομότιμος Καθηγητής Χειρουργικής κ. Αθανάσιος Γιαννόπουλος, ο Ιατρός του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. κ. Λάζαρος Κωστόπουλος και ο υπεύθυνος του Γραφείου Διεκπεραίωσης Ειδικών Θεμάτων Οικονομίας και Διοίκησης ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. κ. Γεώργιος Αναστόπουλος, πρόκειται να μεταβούν την Πέμπτη 21 Μαΐου 2015 στη Λέσβο όπου θα πραγματοποιήσουν συνάντηση με Τοπικούς φορείς στις 12.30 στην Αίθουσα Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου.

Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης θα δοθεί συνέντευξη τύπου στα τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Στις 14.30 επίσης, θα επισκεφθούν το Κέντρο Ταυτοποίησης Υπηκοότητας και την Κινητή Μονάδα Πρώτης Υποδοχής στη Μόρια Λέσβου.

Διαβάστε ακόμη:

Προσφυγικό ζήτημα: Τι συζητήθηκε στη σύσκεψη της Περιφέρειας με το ΚΕΕΛΠΝΟ

Αθαν. Γιαννόπουλος: Αυτές θα είναι οι πρώτες μου ενέργειες στο ΚΕΕΛΠΝΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ