ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ

Η Omega Pharma φροντίζει για τη στοματική υγιεινή εκατοντάδων παιδιών

Τα Χριστούγεννα είναι μια γιορτή αγάπης και προσφοράς σε όλους, με πρωταγωνιστές τα παιδιά. Αυτές τις γιορτές, λοιπόν, η Omega Pharma, πιστή στη δέσμευσή της για ενίσχυση της καθημερινής υγείας και ευεξίας του ανθρώπου και θέτοντας πάντα στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων της τον άνθρωπο, επιλέγει να σταθεί δίπλα στα παιδιά και να στηρίξει Μη Κερδοσκοπικές Οργανώσεις και Φιλανθρωπικά Σωματεία.

Η Omega Pharma φροντίζει για τη στοματική υγιεινή εκατοντάδων παιδιών

Πιο συγκεκριμένα, η Omega Pharma πρόσφερε περισσότερες από 850 οδοντόκρεμες Plac Away στα Παιδικά Χωριά SOS, στη Κιβωτό του Κόσμου, στο Χαμόγελο του Παιδιού, στο Κέντρο Συμπαράστασης Παιδιών και Οικογένειας της Μυρτώς Λεμού, στην Ελληνική Εταιρεία Προστασίας Αυτιστικών Ατόμων, στη Παμμακάριστο, και στο Ειδικό Σχολείο Περάματος, καλύπτοντας τις ανάγκες τους για την καθημερινή στοματική υγιεινή των παιδιών που φιλοξενούν και στηρίζουν με το έργο τους.

Σχετικά με την Omega Pharma Hellas

Η Omega Pharma Hellas είναι μέλος του πολυεθνικού Ομίλου εταιρειών Omega Pharma, με κεντρικά γραφεία στο Βέλγιο. Στην Ελλάδα ξεκίνησε τη δραστηριότητά της τον Ιανουάριο του 2003, προερχόμενη από την εξαγορά του μεγαλύτερου μέρους του κλάδου OTC της εταιρείας Π. Ν. ΓΕΡΟΛΥΜΑΤΟΣ Α.Ε. Η επιτυχημένη πορεία της Omega Pharma στο τμήμα των καταναλωτικών προϊόντων φαρμακείου την καθιστά ηγετικό παίκτη στην πανευρωπαϊκή αγορά των OTC.

Η Omega Pharma Hellas ακολουθεί τη ραγδαία ανάπτυξη του Ομίλου, επιβεβαιώνοντας τη δυναμική του παρουσία στην ελληνική αγορά των OTC. Διαχειρίζεται ένα δυναμικό χαρτοφυλάκιο προϊόντων OTC καθώς και καλλυντικών, το οποίο ανανεώνεται συνεχώς με νέα καινοτόμα προϊόντα, σύμφωνα με τις ευρωπαϊκές εξελίξεις.

Σχετικά με τη σειρά Plac Away

Η σειρά Plac Away με φυσικά συστατικά παράγεται στην Ελλάδα και συμβάλλει στη σωστή στοματική υγιεινή ενηλίκων και παιδιών. Η σειρά Plac Away για ενήλικες περιλαμβάνει τα προϊόντα Plac Away Thera Plus (οδοντόκρεμα, στοματικό διάλυμα στοματικό διάλυμα & gel) για την αντιμετώπιση της ουλίτιδας και της περιοδοντίτιδας, καθώς και τα προϊόντα Plac Away Daily (οδοντόκρεμα και στοματικό διάλυμα σε ήπια & δυνατή γεύση) για καθημερινή πρόληψη και υγειινή. Η παιδική σειρά Plac Away περιέχει την οδοντόκρεμα Plac Away First Teeth για παιδιά από 2-6 ετών, καθώς και τα προϊόντα Plac Away Junior (οδοντόκρεμα, στοματικό διάλυμα) για παιδιά άνω των 6 ετών.

Διαβάστε ακόμη:

Η σειρά Clinofar στηρίζει το Ινστιτούτο Υγείας Παιδιού, με στόχο την προαγωγή του Μητρικού Θηλασμού